Ilustrační foto: ingimage.com
Dárky pro babičky a dědečky jsou často nesmysly, které nikdo nechce
26. 11. 2019
Dárky pro babičku. Dárky pro dědečka. Tipy na dárky pro babi a dědu. Babičkářství. To jsou názvy stránek a článků, kterých se dá na internetu najít rok od roku více. Zdá se, že když se člověk stane prarodičem, začne být považován za součást masy stejně smýšlejících a chovajících se lidí, kteří si zaslouží určitý typ dárku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
27.11.2019 09:47
Hezky to napsala Marie, jen mě mrzí, že neodhalila příjmení , fotku apod. Člověku bez příjmení jako byste se nemohli plně podívat do tváře :-(
Marie 00000
26.11.2019 21:10
Nejcennější dárek je podle mě čas, který mi někdo věnuje. Protože z času se nevrací ani vteřina, nedá ani zaplatit. Proto místo jakýchkoliv dárků preferuji společně strávený čas v pohodě, harmonii a s úsměvem.
Jana Šenbergerová
26.11.2019 19:26
Pokud jde o dárky, vycházím z toho, že nemusím nic dostat, obdarovat mě není ničí povinnost. Nedělá-li to někdo pro mou nebo aspoň svou radost, nemusí to dělat vůbec. Ráda dárky dostávám i dávám. Netoužím po tom, aby mi kdokoliv cokoliv dával, když to sám nechce. Proto mám radost, ať dostanu cokoliv. Dříve nebo později každý dárek nějak uplatním.
Danka Rotyková
26.11.2019 19:06
Dárky mám ráda malé až maličké a takové, na kterých je znát, že při jejich výběru dárce myslel opravdu na mne. Jiné to je s obdarováváním. To mě moc baví, už samotné vybírání dárku je příjemné. Dnes je k vidění tolik krásných věcí, žádné shánění. Mamince bude 90 let a pořád ještě dbá i na krásné barvy oblečení. Takže žádná šedá, hnědá nebo černá. Svetřík může být klidně jemně fialkový nebo růžový. Bačkory, punčochy apod. nepovažujeme ani jedna za vhodný dárek. Ty lze koupit kdykoli stejně tak jako toaletní potřeby, jako potřebnou věc, nikoli jako dárek.
Lenka Kočandrlová
26.11.2019 16:39
Už před více lety jsme si přestali dávat dárky k narozeninám i k vánocům,a dětem taky ne,ani od nich nic nechceme. Mám na to názor takový,že si můžu koupit co chci nebo potřebuji sama,na blbosti typu " z čokolády vyvedené skoro doopravdické umělé zuby" rozhodně nepotřebuji. Pro mne jsou nejlepšími dárky knihy,tak si občas dopřeji nějakou extra koupit,ne ji jen půjčit z knihovny.
Elena Valeriánová
26.11.2019 15:51
A já teď neváničně nadělila článku tři hvězdičky a to mě opravdu mrzí, protože tam mělo být pět. Souhlasím, že by ten, co dava dárek měl přemýšlet, co obdarovaný má rád. Nejhorší jsou pro mě ty dárky, jako třeba hotová kazeta z drogerie se zapomenutou (!) cenovkou.
Jarmila Komberec Jakubcová
26.11.2019 13:38
Na Vánoce dostávám poukaz na nějaký zajímavý wellness či zájezd k moři. Tak se nechám překvapit kam to bude. V loni jsem dostala týdenní pobyt na Gran Canarii, kam jsem pak letos v květnu letěla.
Olga Škopánová
26.11.2019 13:07
Každý časopis či noviny, když nevědí jak zaplácnout stránky tak tam dají tipy na vánoční dárky pro maminku, babičku, dědečka atd.
Jitka Caklová
26.11.2019 12:37
Ve smyslu dárků a obdarovávání mezi dospělými mám jasno. Ani jednoho z prarodičů jsem nepoznala. Dárky nosil jen Ježíšek. V naší rodině se dárky krom Štědrého večera nedávaly. Tento zvyk v jinou dobu jsem si neosvojila, tudíž neumím dárky ani přijímat, přivádí mě do rozpaků. Jsem pragmatický člověk a kdo mě zná, ví, že mi udělá radost svojí přítomností a stejně tak já, pokud vím, že svojí přítomností, či drobnou službou udělám radost, udělám ji ráda, ale v žádném případě to neberu jako výměnný obchod.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA