Foto: autorka
Proč mám ráda podzim
24. 11. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
24.11.2019 14:34
Jarmilko, snacha má vkus. Barvy podzimu taky miluju, jsou to barvy, které ráda nosím. Škoda, že jsi nedala víc fotek, titulní je moc hezká.
Hana Nováková
24.11.2019 14:13
Podzim má své nostalgické kouzlo. Mám ho též ráda i s těmi nenáviděnými podzimními mlhami. Celoročně krášlím svůj interiér, jen se mi zdá, že rod od roku je až předýňováno. Zkrátka chce to s citem, všeho moc škodí. I na vás a snaše je vidět, že zdobení patří neodmyslitelně ke zrkášlujícím pracem. Opravdu by to chtělo pár foteček, i když někdy to někdo dovede slušně "sjet", ale toho není třeba si všímat.
Anna Potůčková
24.11.2019 14:12
Moc hezký článek a je dobře, že snacha je tak skvělou ženou! Podzim i já miluji, také kvůli tomu, že vedra jsou minulostí a barevnost stromů, keřů přítomností!
Eva Mužíková
24.11.2019 14:01
Jarmilo, hezké milé vyprávění. Ještě bych si dala pár fotek jako bonus, Ten kočičák za truhlíkem je jako malovaný.
Věra Ježková
24.11.2019 13:17
Jarmilo, podzim mám nejradši z celého roku, i když z jiných důvodů než ty. Přináší mi klid do duše. Už jsem o něm napsala dost, nechci se opakovat.
Dana Puchalská
24.11.2019 13:03
Jarmilo, máš skvělou snahu. A Tvůj článek je milé pohlazení po duši. Přeji Ti hezký podzim.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA