Muži umírají dříve, ale jsou zdravější než ženy
Ilustrační foto: ingimage.com

Muži umírají dříve, ale jsou zdravější než ženy

20. 11. 2019

Vy muži nic nevydržíte. Umíráte dříve, protože nežijete zdravě. Umřel, protože celý život jedl knedlíky a bůček. Kdyby táta nekouřil, mohl s námi ještě být. Znáte ty věty? Slyšíte je nebo je říkáte?

zdraví
Hodnocení:
(4.6 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Antonín Nebuželský
Nestresovat se...
Jana Gondášová
Blbý titulek a blbý příspěvek. Připadá mi to tak nějak, nebude-li pršet nezmokneme
Pavla Žídková
J.Hubačová - co je na tom smutného? Jsou to životní fakta, a v zásadě autorka článku pouze konstatovala, že nic neví... Jinak řečeno - carpe diem, protože nevíme dne ani hodiny... Přece nebudeme přemítat plni smutku nad tím, že nejspíš taky někdy umřeme, když to patří k životu.
Pavla Žídková
D. Stočesová - bez ohledu na to, z čeho pramení váš názor, je podle mě jednoznačně správný a věky prověřený.
Danuše D'Engeli
Jsem věřící člověk, takže mám úplně jiný názor, který nechci zveřejňovat. Domnívám se ale, že optimismus a radost přinášejí dlouhověkost. Také to chce cvičit, hodně chodit a neustále se vzdělávat. Toto vše se poté odrazí v duši a poté v těle každého člověka.Přeji všem zdraví a spokojenost.
Jindra Hubačová
Dobrý den, uvítala bych něco veselejšího .
Magda Škodová
Asi to nelze brát všeobecně, ale např. moje matka byla od čtyřiceti let nemocná (astma, diabetes), dožila se 83, otec byl kromě pár drobných úrazů a migrén v podstatě zdravý, nakonec zemřel velice rychle na rakovinu v 78 letech. Na druhé straně tchyně, která celý život žila velice skromně, stravovala se zdravě, nekouřila, nepila ani kafe zemřela ve čtyřiapadesáti na rakovinu slinivky, tchán, který kouřil snad od 12 let, navíc byl docela slušný alkoholik, zemřel na mrtvičku v pětaosmdesáti...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%