Ladislav Špaček: Po 30 letech jsme k sobě ohleduplnější
Ladislav Špaček na křtu své nové knihy Moderní etiketa. Foto: Tomáš Kozohorský

Ladislav Špaček: Po 30 letech jsme k sobě ohleduplnější

16. 11. 2019

Ladislav Špaček se ani ve svých sedmdesáti letech nenudí. Právě mu vyšly dvě nové knížky, objíždí republiku se svými přednáškami, chystá se napsat další knihu.

rozhovor
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Karel Boháček
Vztahy jsou horší ač vypadáme chováním a oblékáním lépe.
Dana Puchalská
Etiketa je někdy chudák. Ano a ne nadarmo se říká,.... Že kovářova kobyla a ševcova žena chodí bosy. . A krabicovému vínu občas říkám "Souvignon krabicion". Ale nepiju ho, mám ráda víno ze skleněné láhve i to je zkrátka zděděné po předcích, protože chci vidět na dno lahve.
Zuzana Pivcová
Pan Špaček je sympatický, chytrý, má decentní vystupování a jeho pořady o etiketě se mi vždy líbily. Ale jako perličku si neodpustím, že jednou, to už může být tak 15 let, jsem někam letěla a na letišti před odletem jsem v jedné kavárně zažila pana Špačka s dámou. Seděli proti sobě u stolku, každý držel před sebou na výšku rozložené noviny a přes ty noviny na sebe oba mluvili. Nespletla jsem se, byl to on. Takže taková byla reálná etiketa. :-D
Elena Valeriánová
Proti autorovi nic nemám, ale mám pocit, že žije v jiných dimenzích. Co komu pomůže etiketa a vše, co tak vyzdvihuje, když je to lidský hulvát. A těch je více než dřív, stojí za nimi moc a prachy a ty, jak víte, nesmrdí. A nezlobte se, veta v titulku o tom, že jsme k sobě ohleduplnější je prostě směšná. Denně se to potvrzuje.
Marie Doušová
Možná ani nezáleží na tom ,jak držíte příbor ,ale na tom, jaký jste člověk . Upřímný,chápající ,ohleduplný a hlavně úplně normální slušný člověk. Etiketa je hezká věc , ale nic se nemá přehánět.
Jitka Hašková
Zajímavý rozhovor. Děkuji.
Jana Šenbergerová
Inu, proti gustu žádný dišputát.
Ladislav Vesecký
Na ohleduplnost nepotřebuji žádných posledních 30 let, to má mít člověk naučen z domova od svého skvělého mládí. Na to netřeba žádné poučky, ani rady od prasečího chlívku někde z Letné.
Mirek Hahn
Obdivuhodný člověk ! Noblesní a laskavý. Díky.
Zdenka Jírová
Tak trochu jsem nepochopila, co je revolučního v tom, že jsme se naučili jíst těstoviny? Pokud vím, tak těstoviny se u nás jedli běžně, maminka je dělala domácí, já už jsem je kupovala hotové. Pokud naráží na energetickou hodnotu, tak to je nesmysl, mají ji stejnou jako knedlíky.Možná se víc lidí naučilo jíst špagety jinak než lžicí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%