FOTO: autorka
Fotoreportáž: Na chatě nedaleko Hranic na Moravě s Libuškou
18. 11. 2019Jak většinou všichni Íčkaři ví, podařilo se mně vyhrát 2denní pobyt na nádherné chatě nedaleko Hranic na Moravě. Spolu se mnou ji mým prostřednictvím vyhrála také Íčkařka Libuška K. Nás dvě nespojuje jen Íčko, ale také Zlínský kraj, tak je jasné, že většinu cesty na chatu jsme podnikly spolu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
22.11.2019 23:19
Aničko hodnotím znovu tady********* Různě jsme každoročně prošli nebo končili trasu... Byli jste taky jen kousek od Teplic nad Bečvou. Když jme tam byli na zájezdě s Hankou, v jeskyních, zrovna propast znovu proměřovali a opět nedoměřili... Všechna místa i s vnoučaty tam známe! Propast vede! Je prý opravdu nejhlubší!
Lidmila Nejedlá
18.11.2019 22:44
Děvčata, to je balzám na duši. Příroda, zvířata, výlet a dobré kamarádky z íčka, nemá to chybu. I ti berani to poznali.
Marie Seitlová
18.11.2019 19:26
Aničko, moc pěkně jste si to užily, u propasti jsem také ještě nebyla, tak dík za info. Krásné fotky.
Alena Tollarová
18.11.2019 13:08
Hranická propast mě taky zajímá, ale je to fakt daleko. Sv. Jan má pěknou vyhlídku. Ale ty řízky, ňam. Pěkně jste tužily přátelství z íčka.
Marie Měchurová
18.11.2019 11:09
Aničko děkuju za článek i fotodokumentaci. Dáš mi, prosím, kontakt na pana vedoucího? Na jaře si tam s vnoučkama zajedeme na víkendový pobyt. Zvířata i propast se jim budou líbit.
Soňa Prachfeldová
18.11.2019 10:44
Užily jste si to výborně, člověk občas potřebuje oddych a někdy je ta němá tvář lepší společnost. Paráda Aničko .
Alena Vávrová
18.11.2019 10:44
Aničko, úžasně jste s Libkou tvoji výhru pobytu zúročily a ty dva společné dny naplnily beze zbytku!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA