Foto: Zuzana Pivcová
30 let naší svobody
16. 11. 2019V poslední době se občas setkávám s názorem, že se lépe žilo před rokem 1989. Tak jsem se rozhodla, že k tématu napíši pár slov.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
18.11.2019 14:48
Jarmilo, jsem ráda za poodhalení životní cesty Tvé rodiny. Přeji, abys i nadále sklízela ovoce za svoji píli a užívala života ve zdraví a radostech.
Soňa Prachfeldová
17.11.2019 11:08
Jarmilko, ze srdce Ti přeji spoustu let ve zdraví a aktivitě, zasloužíš si to. Jdu skvělé děvče.
Jitka Chodorová
17.11.2019 10:48
Jarmilko, děkuji za Tvůj příspěvek, pravda je to, že v těchto příbězích odkrýváme to, s čím se běžně nesvěřujeme, nikdo z nás nemá na růžích ustláno, ani teď, ani tenkrát. Jen jsem chtěla napsat, že jsem naladěna na stejnou vlnu jako, jen s tím rozdílem, že můj aktivní život probíhá úplně jinak, než ten Tvůj, já prostě obdivuji Tvůj elán a pracovitost, přeji do dalších svobodných let hlavně hodně zdravíčka, ať se Ti daří.
Jan Zelenka
16.11.2019 20:00
Moc pěkné vyprávění, paní Jakubcová. Plzeň je město mých studií a mrzí mě, že jsem se tam nemohl přestěhovat. Ostatně, román, který jsem na íčku zveřejňoval, se odehrává v Plzni šedesátých let.
Hana Rypáčková
16.11.2019 19:55
Jarmilo, vím, kolik máš elánu a tak ti přeji : Pokračuj v tom nadále..
Marie Seitlová
16.11.2019 19:05
Někomu se žilo lépe dříve a někomu dnes. Jsem ráda, že o tobě vím zase více.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA