Foto: autorka
Výzva jménem Sedlo
19. 11. 2019Sedlo je se svými 726 m čtvrtou nejvyšší horou Českého středohoří a současně nejvyšší v jeho části na pravém břehu Labe. Na úvodní fotografii vidíte, jak ho vnímám na obzoru ze svého domova.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Bartošová
24.11.2019 22:45
Aleno, pěkné! Fotky moc fajn (nejvíc se mi líbí Vyhlídka), text jsem si s gustem pročetla. Netušila jsem, kde sní svůj věčný sen pan Schroll, ale park v Broumově po něm pojmenovaný znám a mám nafocený...
Jan Zelenka
22.11.2019 18:31
Fotky jako vždy u Alenky perfektní. Na sedlo, na které se koukám, když jdu venčit fenku, jsem se chystal několik let. Tak dlouho, až nemůžu dlouho chodit kvůli pokračující artróze. Takže jsem rád, že nám tu náročnou cestu Alenka přiblížila. Pojala mě bledá závist. A hlavně obdiv ke zdatným seniorům, kteří jsou schopni na takový krpál vylézt.
Soňa Prachfeldová
21.11.2019 08:32
Pěkně namáhavé, asi si netroufnou, ale stejně jsem ho na seznamu neměla :-)
Marie Tichá
20.11.2019 21:09
Krásná krajina mého mládí ! Výstup na Sedlo jsme s partou absolvovali vždy z jara , když kvetly konvalinky. Jednou to byla zase zimní výprava s opékáním buřtů na vrcholu hory .Pocházím z Liběšic . Marie Tichá
Alena Tollarová
19.11.2019 19:42
Dano, seznam je dlouhý a pořád na něm další cíle přibývají. I ubývají. / Evo M., to je on, ten výlet. Pořád jsem s článkem čekala, jestli se ještě nepodaří zachránit nějaké další fotky. Je to marné, tak jsem přidala ty, co mám.
Eva Mužíková
19.11.2019 19:38
Alenko, já se z Tebe opět picnu:))))) Nádherné vyprávění a fotodokumentace. Já jsem si myslela, že jsi již na Sedle byla, nebo o něm jen psala??
Dana Kolářová
19.11.2019 19:22
Jak dlouhý je seznam visící doma na ledničce a kolik je odškrtáno, Aleno? :-)
Jitka Hašková
19.11.2019 19:16
Álo, jsi výborná turistka, fotografka i spisovatelka. Díky za zajímavý výlet a krásné fotky.
Alena Vávrová
19.11.2019 17:25
Co ještě dodat, když vše je již napsáno?! Jsi prostě ú-úžasná a máš můj obdiv!! Bezchybný a poutavý popis Tvé osamělé a odvážné anabáze doprovázený všeříkající fotodokumentací. Ať Tě Tvůj anděl strážný i štěstí nadále na Tvých cestách provází! Děkuji za sdílení! ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA