FOTO:archiv autorky
Den pro dětskou knihu 2019 s KOMIKSEM
15. 11. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
18.11.2019 13:15
Naše knihovna připravila k tomuto Dni pro dětskou knihu pestrý zábavný program , kdy děti stráví dopoledne s lichožrouty. Já je znám jen z filmu, ale možná Lichožrouti vyšly také jako komiks? Nevím.
Lidmila Nejedlá
17.11.2019 11:35
Moje děti ani vnuk komiksy nemilují. Superhrdina je u nás k smíchu.
Elena Valeriánová
15.11.2019 18:08
Jsem přímo nešťastná, když moje malá robátka vnoučátka chtějí, abych jim četla komiks. Nečtu. Teď už si je naštěstí čtou samy a já mohu číst uplně jinou literaturu.
Jana Šenbergerová
15.11.2019 16:08
Komiksy mě nikdy neoslovily. Musím se porozhlédnout v naší knihovně, co se tam chystá.
Marie Seitlová
15.11.2019 13:22
Danuš děkuji za info, řeknu vnukovi, který navštěvuje knihovnu v Olomouci.
Zuzana Pivcová
15.11.2019 12:12
Dětské knihy jdou bohužel mimo mě. Sama si pamatuji jen komiksy od Káji Saudka. Ale pro děti jsou asi mnohé vtipné. Díky.
Naděžda Špásová
15.11.2019 11:20
Už dávno nejsme děti, ale naše rodina miluje komiksové hrdiny, ovšem ve filmu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA