Ilustrační foto: pixabay.com
Cestovky rozjely prodej zájezdů na příští sezonu. Často při jejich výběru rozhoduje stravování. Je výhodné all inclusive?
16. 11. 2019
Způsob stravování. To je věc, která dělí cestovatele do několika skupin. Někdo si pod pojmem dovolená představuje zásadně hotel s hromadami jídla, někdo naopak preferuje malé studio s kuchyňským koutem, na kterém si sám zpracovává to, co nakoupil v místním obchodě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Hyndrák
26.11.2019 18:28
Nějak tady nikdo nepíše o pitném režimu. Při All Inclusive v Turecku jsme si pořád chodili do jídelny pro balenou vodu. Pít jinou vodu, třeba i koupenou ve stánku na ulici je dost riziko. Nicméně v horku se musí pít furt.
Jarmila Komberec Jakubcová
22.11.2019 16:57
Jen poznámka k frontám v jídelnách : je fakt, že v hotelu Cavanna na Menor Maru byly fronty na jídlo jak v poledne tak i večer. Většinou jsem stála cca 5 minut, než se lidé usadili. Tak tomu ale je všude. Neznám hotel a (něco jsem jich navštívila), kde by při zahájení stravování se nehromadili strávníci. Stačí jít do jídelny o 15 minut později a vše se obejde bez front. Na Men Maru jsem se s žádnými čínskými turisty nesetkala a to jsem tam již byla cca 5x. Např. v hotelu na Ischii, kde jsem byla naposledy s Delfín Travelem jsem musela také cca 5 minut čekat na začátku večeře než se ostatní usadili na svá místa. Někde na začátku pobytu jsou v jídelně místa určena, někde si každý může chodit kde je volno.
Alena Várošová
22.11.2019 13:54
Protože si jezdím na dovolenou odpočinout,preferuji all inclusive.Opravdový relax,pokud jedu jednou na výlet,tak oběd je zahrnut v ceně výletu. Určitě bych nesháněla jídlo v marketech.Hezkou dovolenou všem,ať už s jídem v hotelech,či vaření někde v kuchyňce.
Dana Novotná
20.11.2019 16:05
Jiřino, tak to jste už druhá, která kvůli návalu v jídelně a nenažraným turistům z Číny na Mar Menor nechce jet. Já jsem o tom uvažovala už loni, ale asi to ještě zvážím.
Marie Seitlová
20.11.2019 07:30
Jezdím jen na poznávací zájezdy, tak jen polopenze. Bez jídla nikdy, byla by to ztráta času.
Dana Puchalská
18.11.2019 23:57
Když jsem jezdila za hranice, tak jedině s PP. Protože kvaltovat kvůli obědu mně nebavilo. Radši jsem courala po okolí a ochutnávala, co nabízí místní restaurace. A když jsem měla zaplacený celodenní výlet tak mi hotel dal stejně balíček, kdybych nestihla tu večeři.
Zuzana Pivcová
18.11.2019 21:00
Pro mě plná penze na dovolené s CK nikdy nebyla, protože jsem si zakoupila fakultativní výlety a tím pádem jsme místo oběda dostali pouze balíček, který se s obědem nedal srovnat. Navíc mi při bohatosti snídaně i večeře a jejich časech připadal oběd zbytečně moc jídla navíc.
Marie Novotná
17.11.2019 07:59
Každý dle svého. Cestovatelé nestíhají obědy. Plážová dovolená, to je jiná.
Dana Novotná
16.11.2019 14:08
Pro mě polopenze zn.ideál. Na dovolené jdu spát pozdě a taky pozdě vstávám, takže snídaně po 9hod. a kdybych měla jít na oběd, bylo by to brzy. Přes den jen ovoce, nebo jogurt, který je většinou jiný než u nás, a večeře. Taky chci něco vidět, takže pokud to není poznávačka, tak fakult. výlet a na obědy by nebyl čas. Ale taky neodmítám zájezd bez jídla. Pokud je to autobusem do apartmánů, a na "válečku", mám jídlo v kufru. Ale to neznamená, že nejdu na oběd, nebo večeři někam do restaurace, nebo....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA