Josef Fousek s ženou Jarmilou. FOTO: archiv redakce
Josef Fousek: I samota je krásná, ale musíš mít někoho, komu o ní vyprávíš
8. 11. 2019Písničkář, básník, textař, spisovatel, cestovatel, fotograf. Uspořádal přes padesát výstav, napsal na třicet knih. Vystupoval v divadle Semafor, napsal text slavné písně "Až mě andělé", kterou zhudebnil a nazpíval Petr Spálený.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marta Kovacsiková
8.11.2019 16:29
Přeji panu Fouskovi a jeho paní hodně radosti s pravnoučaty. Ať si je užívají dlouho ve zdraví.
Alena Vávrová
8.11.2019 16:17
Pana Pepu Fouska mám odjakživa moc ráda a čtu všecko, co napsal, třeba i 2x. Humor a zároveň moudrost a velké člověčenství. Znám ho i jako výborného fotografa, měl výstavu v nedaleké Mimoni. Také mu přeji hodně zdraví do dalších let a na knížku se moc těším.
Hana Rarasch
8.11.2019 15:48
Pan Spálený zpívá tuto písničku snad při každém svém vystoupení a fakticky stojí za to vnímat ten úžasný text. Je dojemný a přitom bez pathosu.
Marie Ženatová
8.11.2019 15:06
Díky moc za hezký rozhovor. Píseň "Až mě andělé..." je překrásná. A panu Fouskovi přeji ze srdce také další život ve zdraví, neutuchajícím elánu a spokojenosti..
Zdenka Jírová
8.11.2019 14:42
Pana Fouska jsem měla ráda snad odjakživa. Jeho humor byl vždy skvělý a písní Až mě andělé povolají k sobě se stal spolu s Petrem Spáleným určitě nesmrtelným. Přeji mu hodně zdraví do dalších let.
Zdenka Soukupová
8.11.2019 14:11
Přeju panu Fouskovi dobré zdraví. S jeho životním přístupem se mu to jistě podaří. A písnička Až mě andělé...? NÁDHERA!
Danka Rotyková
8.11.2019 13:31
Bezvadný člověk. Díky za článek a přiložené fotky, Fouskovým to sluší, je z nich i na dálku cítit harmonie.
Jana Kollinová
8.11.2019 13:21
Rozhovor s panem Fouskem mě zaujal, zejména jeho životní filozofie shrnutá do odpovědí na poslední dvě otázky. Píseň Až mě andělé je krásná a pokaždé, když jí slyším, tak se mě znovu a znovu hluboce dotýká. Líbí se mi i humor pana Fouska. Přeji mu ještě mnoho aktivních tvůrčích let.
Jitka Vitvarová
8.11.2019 11:55
Článek s panem Fouskem se mi moc líbil. Když jsem hodnotila, tak jsem si myslela, že budu přidávat hvězdičky a dopadlo to tak, že jsem dala jednu. Moc mi to mrzí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA