Ilustrační fotografie: pixabay.com
Mám ráda kedlubny
9. 11. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
11.11.2019 19:37
Kedlubny mám moc ráda, chroupáme je celá rodina, hlavně jsou-li ze soukromé zahrádky.
Alena Tollarová
10.11.2019 21:10
Kedlubny mám ráda, ale nevařím z nich nic. Sníme ho vždycky jen tak ...
Marie Měchurová
10.11.2019 18:58
Mám ráda všechnu zeleninu, kedlubny zvlášť pro jejich všestranné použití. Hlavně ty velké - giganty. Dají se skladovat a vydrží až do zimy. Děkuju za nové recepty, určitě vyzkouším.
Naděžda Špásová
10.11.2019 16:24
Kedlubny jsem kdysi měla docela ráda, teď už občas koupíme jednu pro naše hlodavce.
Alena Vávrová
9.11.2019 18:31
Taky jsem si dvě kedlubny v akci koupila, ale asi je zchroustám za syrova ;-)) .
Jitka Chodorová
9.11.2019 17:10
Kedlubny miluji odmalička, syrové, a hlavně zelí. V posledních letech vymýšlím nové a nové recepty, kombinuji s mrkví, ale i jinou zeleninou, s různými masy a podobně. Děkuji za vaše recepty, třeba vyzkouším.
Soňa Prachfeldová
9.11.2019 15:13
Také je mám rada5, čerstvém i kedlubny zaprazene, s masem i bez, někdy kombinuji s mrkví . Zelí mi nechutná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA