Ilustrační foto: ingimage.com
Jak jsem neměla nárok. Kvůli věku
5. 11. 2019„To jsem zvědavá, s čím na mne vyrukujete tentokrát“, říkám si, když zaslechnu ze sluchátka známou formulaci: „Máte chvíli čas na monitorovaný rozhovor?“
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Kopecká
5.11.2019 18:47
Kdysi dávno jsme vyjeli do velkého světa se zájezdem. Čechy tam poznali na ulici na sto honů. A tak oslovili i nás. Žasli jsme nad tím, jak vstřícní k nám byli. Začali nám podávat dárky z oblasti kosmetiky zadarmo. Měli jsme s sebou málo peněz a samozřejmě chtěli každému dovézt alespoň maličkost. Když jsme měli plné ruce, přišla zásadní informace. TOHLE VŠECHNO BUDE VAŠE, KDYŽ SI U NÁS KOUPÍTE TENTO PARFÉM ZA POUHÝCH......a to byl kámen úrazu...my s sebou směli mít a taky měli asi třetinu peněz. A bylo po legraci...a samozřejmě po prezentech. Dealeři nám opět věci vzali a šli hledat další Čecháčky....
Jitka Hašková
5.11.2019 18:41
Firmy si hledají telefonní čísla např. v registru katastrů. Protože vlastním svůj byt, tak mě takto otravují realitky s nabídkou výhodného prodeje nemovitosti.
Zuzana Pivcová
5.11.2019 18:11
Já jsem zase měla jednou údajně vyhrát nějaký zájezd, ale když jsem řekla, že jsem sama, neměla jsem nárok, protože to bylo pro dvojici, což nikde předtím nebylo řečeno. :-D Já se hlavně ježím už při sdělení, že hovor je monitorován, to většinou hned končím.
Soňa Prachfeldová
5.11.2019 18:08
Okamžitě odbýt a zavěsit. Když jsem si na internetu ověřovala některé číslo, většinou bylo nedůvěryhodné. Někdo jim naše tel.čísla musí prodávat, na dotaz neumí odpovědět.
Věra Lišková
5.11.2019 16:53
Nakonec se to víno prodraží, protože by za to něco chtěli. Měla jsem telefon, a volali z čísla s předvolbou z Nigérie, nevím co to bylo za šmejda. Kdybych volala zpátky, provolala bych dost peněz. Nevím kde přišli k mému číslu.
Naděžda Špásová
5.11.2019 16:46
Těmhle otrapům prý staší říct, že s ihovor také nahráváte, zmízí prý okamžitě. Zatím jsem neměla tu čest to vyzkoušet, ale snad si na to vzpomenu, až bude někdo otravovat. Marie, dobře napsané. :-)
Marie Novotná
5.11.2019 16:37
Zrovna dneska mi v jisté instituci nabízela vyhody k pojištění. Ale při rozkliknuti dalších info naskakuje chyba. Asi po 10ti minutach zjistila, že tyto vyhody jsou pouze do 65 let. A to nesplňuji. Při těchto telefonatech se vzdy zeptám, kde dostali moje tel. Číslo. Vetsinou závěsí.
Dana Puchalská
5.11.2019 16:28
Nezdálo. Některé firmy mají asi neomylně nastavené radary na nesmysly. Měla jsem tu čest mít podobný hovor. Jednalo se o nějaké prapodivné bonusy pro řidiče. Já ovšem řidičák nemám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA