Zdroj: www.retroraj.cz
Výprava do ztraceného času 3
8. 11. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
9.11.2019 16:56
Pane Zelenko, ale chtěla bych ještě dodat, že Váš tatínek byl opravdu fešák.
Jan Zelenka
9.11.2019 13:18
Paní Šimková, to, co jsem v komentáři psal, byla nadsázka. Váš pohled zpět logicky ovlivnil ten traumatický zážitek, který se může stát v každém režimu. Jinak uvažuji pochopitelně jako vy.
Hana Šimková
9.11.2019 13:06
Pane Zelenko až tak dopředu se nevracím., ale když se mi vracejí vzpomínky špatné, tak mi to ubližuje. A já si ubližovat nechci . Netěším se na krematorium, ale na každý den, který ještě můžu prožít a těším se z toho. Nic se totiž už stejně vrátit nedá.Z toho pionýrského vedoucího mám totiž trauma na celý život.
Hana Šimková
9.11.2019 13:00
Já si pamatuji jenom horor jak mě chtěl znásilnit pionýrský vedoucí na táboře
Jitka Caklová
9.11.2019 09:22
"I když se za bolševika soudruzi tolik snažili..." BOHUŽEL - plody jejich snažení mnoho lidí sklízí do dnes, naříkají a naříkají, aniž by si uvědomili pravou podstatu přísloví "Když ptáčka lapali, pěkně mu zpívali" a nechali se za sliby světlých zítřků polapit. Každý neměl možnost být u lizu, jak v osmačtyřicátém, tak v devětaosmdesátém.
Hana Rypáčková
9.11.2019 08:46
Vzpomínky mě vždy nakopnou vzpomínat taky. Myslím, že ať chceme nebo nechceme, dětství nás ovlivní, pro nikdo není stejné. I když se za bolševika soudruzi tolik snažili...
Dana Puchalská
8.11.2019 18:49
Jane, děkuji za další díl vzpomínek. Jen málokdo se dokáže vyrovnat s minulostí a psát o ní. Děkuji. Kdy bude pokračování?
Jan Zelenka
8.11.2019 18:25
Paní Šimková, když se podívám příliš dopředu, vidím tam ústecké krematorium. Mně žádné světlé zítřky nezajímají. Už se jich nedočkám a ani nechci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA