FOTO: autorka
Stezkou Ulriky von Levetzow krajem českého granátu
1. 11. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
6.11.2019 10:36
Alenko, toto je kraj mládí mého otce, který se narodil v Třebenicích. Kolikrát jsme spolu prošly ta místa a otec byl vždy z to na měkko. Moje první básně se kupodivu nevěnovaly dívkám, ale této krásné středohorské krajině. Už ta místa asi nikdy neprojdu. Stáří zahlodalo v nohou a srdci. Ale velký dík za připomínku mého mládí.
Elena Valeriánová
3.11.2019 14:56
Šla jsem s tebou alespoň v duchu, ale díky tvým fotkám jsem tam prostě byla. Krása. Házmburk a v dálce Říp - je moije srdcovka.
Soňa Prachfeldová
2.11.2019 13:45
Do Třebivlic zavítám často, v okolí je spousta malých milých vísek, stojí zato se tam podívat, většinou už je obývají jen chataři. Kousek od Třebivlic jsou Želkovice a celoročně tam prodávají dobroty ze Středohoří - jablka, zeleninu, mošty , koření a p.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA