Fotoreportáž: Vnuknutí
Foto autorka

Fotoreportáž: Vnuknutí

30. 10. 2019

Taky se vám někdy stane, že najednou dostanete nápad, jak já říkám, vnuknutí, a musíte to uskutečnit? Mně se to často nestává, ale v pondělí 28.10., když jsem chystala oběd, mě to vnuknutí trklo, co trklo, prostě nakoplo.

příroda
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Příroda, voda, pejskové, jako vždy Naděnko balzám na duši !
Věra Ježková
Naďo, díky za krásnou procházku. Pejskové jsou bezva. :-)
Marie Seitlová
Vnuknutí se podařilo, krásné fotky mraků, vody, pejsků a okolí Milady.
Anna Potůčková
Nadi díky nejen za článek, ale také za fotky z jezera Milady. Nebyla jsem tam nikdy ale i z fotek člověk vidí, jak velké jezero to je! A příroda okolo něj musí být krásná - to by se fotilo i mně!!!!
Eva Mužíková
Stromy, mraky, pejsci, voda . moje oko jásá, tohle všechno v Tvém podání, je opravdu krása...:)))
Olga Štolbová
Nadi, dobře jsi udělala, oběd počkal a nám jsi připravila krásné pokoukání. Díky... ♥
Dana Puchalská
Naďo. Paráda, paráda a zase paráda. Ta Milada je úžasná. Děkuji.
Zuzana Pivcová
Vnuknutí občas mívám, ale někdy jsem taky pořádně lenivá, což Ty asi ne. Svědčí o tom Tvůj krásně zdokumentovaný výlet.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%