Ilustrační foto: pixabay.com
Moje houbová sezóna
14. 11. 2019Víte, kdy začíná ta pravá houbová sezóna? No přeci v důchodu! Jenže napřed ty houby musí vyrůst, že...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
16.11.2019 06:39
Češi jsou známí jako národ houbařů a rybářů. Hub bylo letos dost, takže kdo mohl, měl ze své vášně užitek. Je to nepopsatelná radost, když se shybame pro nádherné hribky, to člověka nic nebolí.
Eva Mužíková
14.11.2019 20:25
Já jsem se odhodlala jet na houby do míst, kde jsem bydlela dvakrát, tady to neznám. Našla jsem a skoro vše, jako skoro vždy rozdala. Tak si jich Maru užijte.
Naděžda Špásová
14.11.2019 20:08
Marie, měli jsme to podobně. Letošní úroda hub byla neskutečná. Jenom ze Splavů jich bylo přes 30 kg. A to nepočítám les nedaleko od nás. Nasušeno, zavařeno a zamraženo je pro celou rodinu. Houbaření a les je naše láska. :-)
Zuzana Pivcová
14.11.2019 19:12
Moje sestra našla jednorázově v létě v Týně docela dost hub, ale žádné královské hřiby. A já jsem na houbách vůbec nebyla. Ale něco nasušeno je.
Jana Šenbergerová
14.11.2019 15:33
Já letos viděla houby jen na fotkách na íčku. Naštěstí mám ještě pár sušených z loňska. Hezky jste si letošní houbařskou sezonu užila. Tak ať vám ty úlovky chutnají. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA