Moje houbová sezóna
Ilustrační foto: pixabay.com

Moje houbová sezóna

14. 11. 2019

Víte, kdy začíná ta pravá houbová sezóna? No přeci v důchodu! Jenže napřed ty houby musí vyrůst, že...

Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Češi jsou známí jako národ houbařů a rybářů. Hub bylo letos dost, takže kdo mohl, měl ze své vášně užitek. Je to nepopsatelná radost, když se shybame pro nádherné hribky, to člověka nic nebolí.
Eva Mužíková
Já jsem se odhodlala jet na houby do míst, kde jsem bydlela dvakrát, tady to neznám. Našla jsem a skoro vše, jako skoro vždy rozdala. Tak si jich Maru užijte.
Naděžda Špásová
Omlouvám se za ty hloupé hvězdičky, správně je ********.
Naděžda Špásová
Marie, měli jsme to podobně. Letošní úroda hub byla neskutečná. Jenom ze Splavů jich bylo přes 30 kg. A to nepočítám les nedaleko od nás. Nasušeno, zavařeno a zamraženo je pro celou rodinu. Houbaření a les je naše láska. :-)
Zuzana Pivcová
Moje sestra našla jednorázově v létě v Týně docela dost hub, ale žádné královské hřiby. A já jsem na houbách vůbec nebyla. Ale něco nasušeno je.
Jana Šenbergerová
Já letos viděla houby jen na fotkách na íčku. Naštěstí mám ještě pár sušených z loňska. Hezky jste si letošní houbařskou sezonu užila. Tak ať vám ty úlovky chutnají. :-)
Dana Puchalská
Ano, letos bylo všude skutečně hodně hub.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%