Foto: autorka
Babí léto v Teplicích
29. 10. 2019Letošní říjen se opravdu povedl. Babí léto nezklamalo po většinu měsíce října. Procházky v přírodě nebo v lese, kde jsme mohli spojit příjemné s užitečným.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
29.10.2019 18:34
Soni, to jsou krásné fotky, určitě to byl moc hezký výlet. Teplice mají moc hezké centrum. Já si zase udělala radost včera na Miladě. Článek je na zvěřejnění. :-)
Hana Rypáčková
29.10.2019 17:30
Díky Soňo, byla jsem tam vloni poprvé a moc se mi město líbilo a i okolní příroda... A fotky mám po zničení disku fuč...
Vladislava Dejmková
29.10.2019 16:58
Díky za krásné fotky. Naposledy jsem byla v Teplicích v roce 1977. Dnes je to úplně jiné a krásné město.
Anna Potůčková
29.10.2019 16:08
Díky za procházku Teplicemi u Vás v Čechách. Článek navíc doplněn krásnými fotografiemi. Na Moravě máme také lázně Teplice - Teplice nad Bečvou
Dana Kolářová
29.10.2019 15:21
Děkuji za procházku podzimními lázeňskými Teplicemi, byla moc hezká a zajímavá.
Hana Nováková
29.10.2019 12:50
Nikdy jsem v Teplicích nebyla a tak jsem ráda za článek a pěkné fotky. díky Soni
Věra Ježková
29.10.2019 11:57
Soňo, mám ráda tvé články a fotografie, protože jsou z míst, která trochu znám. Vždy si je ráda připomenu.
Dana Puchalská
29.10.2019 11:50
Soňo, v Teplicích jsem byla kdysi se svým otcem a pak asi 2x. A koukám jak město "prokouklo".
Jana Kollinová
29.10.2019 11:38
Soňo, děkuji za článek věnovaný Teplicím. Každý den procházím místa zvěčněná na Tvých fotografiích a mohu je nyní obdivovat Tvým pohledem a je mi krásně. Děkuji.
Marie Doušová
29.10.2019 11:35
Krásné povídání a nádherná procházka ,ktrou jste nám ve fotkách nabídla. Dík .*********
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA