Pocity - může být i hůř
FOTO: autorka

Pocity - může být i hůř

25. 10. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
To je nepříjemná situace, ale zeptala bych se obou zmiňovaných osob.
Eva Mužíková
Zavolala bych si oba najednou a přímo se jich na to zeptala a chtěla vědět jejich názor..??????
Věra Lišková
Založit si účet v bance nejde bez prokázání totožnosti, takže by pomohlo zjistit na který účet byly faktury proplacené. Nenápadně a bez policie to ale nepůjde, když podezřelé osoby stejně zjistí, že mají zablokovaný přístup k firemnímu účtu. Je to nepříjemná situace a jak ji vyřešit nevím.
Dana Puchalská
Je to opravdu těžké rozhodnutí. Podobné maléry a finanční doslova manévry znám. Pracovala jsem léta v obchodech. Nedala bych na šuškandu,to není správná cesta. Napadlo mně, jestli si třeba některá z žen ve firmě nedělala "zálusk" na Petra. Je možné že ho Martě záviděla a nenašla jiné řešení. Ikdyž je skutečně hloupé.
Zuzana Pivcová
Rýsuje se malér, ale co bych osobně udělala já, opravdu nevím. Nikdy jsem žádnou vedoucí funkci neměla a aféru s penězi (za zhotovené kopie dokumentů) jsme s kolegyní ve studovně archivu zažily jen jednou díky jednomu pracovníkovi z finančního oddělení. Mohu mít podezření, ale co dál?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%