6. A co tak třeba Albánie? Námořní kapitán a bilancování
FOTO: autorka

6. A co tak třeba Albánie? Námořní kapitán a bilancování

24. 10. 2019
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Krásně jsi nám, Libuško, představila Albánii. Znám Středomoří celkem dobře, ale na Albánii jsem se koukal jen z kavárny na vrcholu korfského Pantokrátoru. Díky za rozšíření znalostí.
Marie Seitlová
Libuš, díky za články, Albánie je asi zajímavá země a tvém podání se mi moc líbilo.
Alena Vávrová
Měla jsi moc hezkou dovolenou, Libuško, děkuji za sdílení.
Libuše Křapová
Jarmilo, městečko Ksamil, hotel Heksamil. Kouzelné bylo, když jsem se jednou večer zatoulala do nějaké uličky a nevěděla jsem, kterým směrem se vydat. Zašla jsem do kavárničky a číšníka se ptala, kde je hotel Tensamil :-) Ale nakonec jsme se domluvili a já jsem šse zase šťastně našla :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Libuško moc hezké a zajímavé - už se těším do Albánie. jen mi uniklo v jakém jsi byla hotelu? Já jsem si před pár dny zakoupila na září hotel Grand Blue Fafa. V loni jsem byla v hotelu Vivas.
Dana Puchalská
Libuško, parádni a veselé cestování. Děkuji :-)
Věra Ježková
Libuško, díky za hezké čtení. Reálie mě baví.
Dana Kolářová
Zajímavé čtení.
Libuše Křapová
Aničko, Zuzko, opravdu jsem si to užila. Albánie pro mne původně byla téměř exotika. Zuzko, určitě nad další návštěvou budu uažovat, ještě jsem tam neviděla všechno :-)
Anna Potůčková
Libuško, článek jsem přečetla jedním dechem. Zvláště jsem si u čtení pasáže Tvého úrazu a ošetření kapitánem vzpomněla na můj úraz v práci, kdy jsem si roztrhla celou dlan, a bylo nutné okamžité ošetření na chirurgii. Hned se to hlásilo bezpečákovi, záh se to doneslo až k ředitelovi firmy, byl to tehdy moc pohledný Ital, který mně nakonec do nemocnice také vezl svým nádherným ředitelským autem. Některé mladé spolupracovnice mně samozřejmě záviděly. A tento ředitel mně pak osobně předal také mému manželovi - velmi galantní člověk to byl. Ale zpět k článku. Vidím, že jsi byla spokojená, že jste si to užily a poznaly něco ze zvyklostí občanů Albánie

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%