FOTO: autorka
6. A co tak třeba Albánie? Námořní kapitán a bilancování
24. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
26.11.2019 20:47
Krásně jsi nám, Libuško, představila Albánii. Znám Středomoří celkem dobře, ale na Albánii jsem se koukal jen z kavárny na vrcholu korfského Pantokrátoru. Díky za rozšíření znalostí.
Marie Seitlová
25.10.2019 20:55
Libuš, díky za články, Albánie je asi zajímavá země a tvém podání se mi moc líbilo.
Libuše Křapová
24.10.2019 18:03
Jarmilo, městečko Ksamil, hotel Heksamil. Kouzelné bylo, když jsem se jednou večer zatoulala do nějaké uličky a nevěděla jsem, kterým směrem se vydat. Zašla jsem do kavárničky a číšníka se ptala, kde je hotel Tensamil :-) Ale nakonec jsme se domluvili a já jsem šse zase šťastně našla :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
24.10.2019 17:57
Libuško moc hezké a zajímavé - už se těším do Albánie. jen mi uniklo v jakém jsi byla hotelu? Já jsem si před pár dny zakoupila na září hotel Grand Blue Fafa. V loni jsem byla v hotelu Vivas.
Libuše Křapová
24.10.2019 11:35
Aničko, Zuzko, opravdu jsem si to užila. Albánie pro mne původně byla téměř exotika. Zuzko, určitě nad další návštěvou budu uažovat, ještě jsem tam neviděla všechno :-)
Anna Potůčková
24.10.2019 11:24
Libuško, článek jsem přečetla jedním dechem. Zvláště jsem si u čtení pasáže Tvého úrazu a ošetření kapitánem vzpomněla na můj úraz v práci, kdy jsem si roztrhla celou dlan, a bylo nutné okamžité ošetření na chirurgii. Hned se to hlásilo bezpečákovi, záh se to doneslo až k ředitelovi firmy, byl to tehdy moc pohledný Ital, který mně nakonec do nemocnice také vezl svým nádherným ředitelským autem. Některé mladé spolupracovnice mně samozřejmě záviděly. A tento ředitel mně pak osobně předal také mému manželovi - velmi galantní člověk to byl. Ale zpět k článku. Vidím, že jsi byla spokojená, že jste si to užily a poznaly něco ze zvyklostí občanů Albánie
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA