Pes jako zkáza partnerského vztahu
Ilustrační foto: ingimage.com

Pes jako zkáza partnerského vztahu

22. 10. 2019

Muž nejede se ženou na dovolenou, protože jim nemá kdo pohlídat psa a dotyčný jej odmítá dát do psího hotelu. Žena projevuje psovi více pozornosti, než svému partnerovi.

pes
Hodnocení:
(5.3 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie 00000
Čím víc poznávám lidi, tím víc miluji psy... už nevím, kdo to napsal a myslím si, že na tom něco bude. Hodnotný vztah se kvůli psovi nerozpadne, lidi, kteří mají doma sterilní prostředí a ložní prádlo perou téměř denně, zvíře jim nesmí do bytu, jsou více nemocní. Myslím si, že se to nedá jen tak jednostranně posuzovat. Navíc - chrápající partner, také není zrovna hygienická a příjemná partie v posteli. :):):):):). Plně souhlasím s názorem paní Capíkové.
Jitka Caklová
Takováto diskuze se mi opravdu líbí, jen teď nevím, jestli toho dědu, co mám doma i když nevňučí, mám utlouct prknem, nebo ho dát do útulku pro bezmocné, abych o něho nemusela pečovat :-). Ne nebojte, i v tomto mám jasno ♥♥
Eva Mužíková
Jani, ale ona se mi ta moje péče trojnásobně vrací - já mám kamaráda na procházky a dlouhé večery, majitel je šťastný, že se jeho pejsek má dobře a pejskové, jak už jsem psala, jsou u mne také spokojení, což je i pro mne odměna... díky Jani... prchám za Hankou...
Jana Kollinová
Evo M., jsi výjimečná a obdivuji Tvoji nabídku tam, kde majitelé pejsků hledají řešení umístění svěřence v nouzi.
Eva Mužíková
Takže paní Alenko, když budete v budoucnu mít opravdu velký problém " kam s ním ", nabízím vašemu boloňáčkovi otevřenou náruč... Od Vás do Liberce je to hodinka autobusem ::: Bertice
Jana Kollinová
Ještě doplním, že komentář paní Lenky Capíkové mě zaujal a vyjadřuje více méně i moje stanoviska a pocity.
Jana Kollinová
Článek je zajímavý i pro mě, singl seniorku, která adoptovala pejska z útulku. Neohrozí žádné partnerské vztahy, naopak, podílí se na harmonizaci našeho společného soužití. Nesnáší objímání, cicmání nepřipadá v úvahu, distancuje se od nežádoucích kontaktů. Názory na psy v domácnostech se liší a je na každém jedinci jaký vztah nebo postoj si vůči chlupatému stvoření vytvoří a nelze brát ten který názor za vzorové řešení. Každý si může vybrat ze zveřejněných článků to co je pro něj zajímavé, důležité, vhodné k aplikaci, a stejně tak i z komentářů.
Alena Gebauerová
Já už mám třetího pejska a nikdy s tím nebyl problém. dokud žil manžel, jezdil raději na chalupu a já k moři s kamarádkami. Teď jsem vdova, pejska mám zase, je to můj opravdový kamarád, díky němu nesedím doma. A určitě je mi s ním lépe než se seznamovat nějakým dědou, který bude doma vňukat a vyžadovat péči. A na dovolené jezdím taky, sice přibyde vydání za hlídání a dátopráci najít spolehlivého člvoěka, ale najde se.
Jitka Caklová
Odstavec:"Veterináři a cvičitelé psů ................" Umím si živě představit, jak by se cítil manžel, kdybych si pořídila psa, ale věřím, že jsou i partneři/ky, kteří pro klid v baráku jsou "tolerantní" a podřídí se.
Jitka Caklová
POZNÁNÍ, že napsat názor s pocitem vlastní dokonalosti a s myšlenkou, "tak a teď jsem mu/jí/jim to nandala", JE OSVOBOZUJÍCÍ. Není to tak dávno, co jsem k tomuto poznání došla a i oponentní názor pro mě zůstává pouhým názorem, nikoliv kritikou mé osoby, ani kohokoliv jiného. Přeji všem krásný den a mějte na paměti, že s úsměvem a pozitivním naladěním, jde všechno líp ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%