Ilustrační foto: ingimage.com
Pes jako zkáza partnerského vztahu
22. 10. 2019
Muž nejede se ženou na dovolenou, protože jim nemá kdo pohlídat psa a dotyčný jej odmítá dát do psího hotelu. Žena projevuje psovi více pozornosti, než svému partnerovi.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie 00000
28.11.2019 08:56
Čím víc poznávám lidi, tím víc miluji psy... už nevím, kdo to napsal a myslím si, že na tom něco bude. Hodnotný vztah se kvůli psovi nerozpadne, lidi, kteří mají doma sterilní prostředí a ložní prádlo perou téměř denně, zvíře jim nesmí do bytu, jsou více nemocní. Myslím si, že se to nedá jen tak jednostranně posuzovat. Navíc - chrápající partner, také není zrovna hygienická a příjemná partie v posteli. :):):):):). Plně souhlasím s názorem paní Capíkové.
Jitka Caklová
25.10.2019 18:06
Takováto diskuze se mi opravdu líbí, jen teď nevím, jestli toho dědu, co mám doma i když nevňučí, mám utlouct prknem, nebo ho dát do útulku pro bezmocné, abych o něho nemusela pečovat :-). Ne nebojte, i v tomto mám jasno ♥♥
Eva Mužíková
25.10.2019 13:06
Jani, ale ona se mi ta moje péče trojnásobně vrací - já mám kamaráda na procházky a dlouhé večery, majitel je šťastný, že se jeho pejsek má dobře a pejskové, jak už jsem psala, jsou u mne také spokojení, což je i pro mne odměna... díky Jani... prchám za Hankou...
Jana Kollinová
25.10.2019 12:59
Evo M., jsi výjimečná a obdivuji Tvoji nabídku tam, kde majitelé pejsků hledají řešení umístění svěřence v nouzi.
Eva Mužíková
25.10.2019 12:21
Takže paní Alenko, když budete v budoucnu mít opravdu velký problém " kam s ním ", nabízím vašemu boloňáčkovi otevřenou náruč... Od Vás do Liberce je to hodinka autobusem ::: Bertice
Jana Kollinová
25.10.2019 12:08
Ještě doplním, že komentář paní Lenky Capíkové mě zaujal a vyjadřuje více méně i moje stanoviska a pocity.
Jana Kollinová
25.10.2019 12:06
Článek je zajímavý i pro mě, singl seniorku, která adoptovala pejska z útulku. Neohrozí žádné partnerské vztahy, naopak, podílí se na harmonizaci našeho společného soužití. Nesnáší objímání, cicmání nepřipadá v úvahu, distancuje se od nežádoucích kontaktů. Názory na psy v domácnostech se liší a je na každém jedinci jaký vztah nebo postoj si vůči chlupatému stvoření vytvoří a nelze brát ten který názor za vzorové řešení. Každý si může vybrat ze zveřejněných článků to co je pro něj zajímavé, důležité, vhodné k aplikaci, a stejně tak i z komentářů.
Alena Gebauerová
25.10.2019 11:49
Já už mám třetího pejska a nikdy s tím nebyl problém. dokud žil manžel, jezdil raději na chalupu a já k moři s kamarádkami. Teď jsem vdova, pejska mám zase, je to můj opravdový kamarád, díky němu nesedím doma. A určitě je mi s ním lépe než se seznamovat nějakým dědou, který bude doma vňukat a vyžadovat péči. A na dovolené jezdím taky, sice přibyde vydání za hlídání a dátopráci najít spolehlivého člvoěka, ale najde se.
Jitka Caklová
25.10.2019 07:29
Odstavec:"Veterináři a cvičitelé psů ................" Umím si živě představit, jak by se cítil manžel, kdybych si pořídila psa, ale věřím, že jsou i partneři/ky, kteří pro klid v baráku jsou "tolerantní" a podřídí se.
Jitka Caklová
25.10.2019 07:03
POZNÁNÍ, že napsat názor s pocitem vlastní dokonalosti a s myšlenkou, "tak a teď jsem mu/jí/jim to nandala", JE OSVOBOZUJÍCÍ. Není to tak dávno, co jsem k tomuto poznání došla a i oponentní názor pro mě zůstává pouhým názorem, nikoliv kritikou mé osoby, ani kohokoliv jiného. Přeji všem krásný den a mějte na paměti, že s úsměvem a pozitivním naladěním, jde všechno líp ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA