Foto: autorka
Půjdeš se mnou na Petřín?
20. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
23.10.2019 20:27
Můj milovaný Petřín, děkuji. Na Nebozízku jsme měli maturitní večírek a u pomníku K.H.Máchy slavily Majálesy.
Jan Zelenka
23.10.2019 02:19
Všechna ta místa velmi důvěrně znám. V Praze jsem žil 45 let. Rád jsem se s vámi prošel známými místy, tím spíš, že takový pochoďák by moje nohy nezvládly. Nad fotkami mne přepadla nostalgie již minulého. Díky, Alenko.
Olga Štolbová
22.10.2019 10:34
Alí, díky. Petřín, Strahovka a Kinda jsou místa mého dětství, ale takhle svátečně, jsem je asi nikdy nevnímala. Krásně jsi mi je připomněla. I teď tam občas chodívám, přesto, že bydlím na druhém konci Prahy. ♥ ♥ ♥
Lidmila Nejedlá
21.10.2019 19:16
Petřín jsem projezdila s vnoučkem kočárku. Ráda jsem se znovu podívala,
Marie Novotná
21.10.2019 08:47
Souhlasím,Praha je krásná v každé roční době a za každého počasí.Petřín mám v plánu.Výhledově. :-) Díky.
Helenka Vambleki
21.10.2019 06:22
Přiznám se, že poslední dobou už jen lanovkou nahoru a dolů, ale trasu znám a zavzpomínala jsem na detaily, které už jsem zapomněla :)
Růžena Kuželková
20.10.2019 19:21
V Praze na Petříně jsem byla se všema vnoučatama akorát s tím nejmladším jsme se na Petřínskou věž koukali pouze zezdola,protože toho nrdostanu do výtahu ani za "cukrle".Jedenkrát zůstali viset v mezipatře a od té doby vyběhne raději 7 pater po schodech(i když to není často), ale slovo výtah a stahují se mu "obě půlky" snad s příchodem věku se to srovná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA