Není bolest jako bolest
18. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
15.3.2021 15:54
Taky mi ukápla slzička. Umíš to. A dále "ceň zuby".pa mm
Napsala bych mail, ale nevyměnily jsme si.
Marie Měchurová
30.10.2019 11:04
Tak jsem si trošku poplakala. Kdyby to šlo, tak bych zahraňovala všechna zvířata na celém světě. Tento příběh dopadl pro oba aktéry dobře a to je dobře !!
Zdenka Jírová
19.10.2019 23:48
Mě takové zprávy vždy moc dojímají. Chovám kočičku a nedávno , chudinka, přišla o několik zubů právě kvůli zánětu dásní. Už je v pořádku, ale byla jsem z toho dost špatná.
Soňa Prachfeldová
19.10.2019 19:50
Každé trápení dojde jednoho dne svého konce. Lidmilko, citlivá dušičko, jsem tak ráda, že jsem Tě poznala.
Jana Šenbergerová
18.10.2019 18:50
Článek mě dojal a fotka pejska zaujala. Kdybych nikdy neviděla psa, věřila bych, že je to hlavonožec.
Chodíváme kolem zahrady, kde celkem nedávno zemřeli stářím dva pejsci. Majitelé si pořídili nového, se kterým se od malého štěněte kamarádíme přes plot. Dobroty mu nenosíme, ale o pohlazení si vždycky řekne. Potěšení bývá na obou stranách.
Lidmilko, to je pohoda, když jsou zuby zase v pořádku a můžete je na sebe cenit, viď.
Hana Rypáčková
18.10.2019 17:32
Lidmilo, napínavé čtení. Aspoň že tak. Dcery Šmoulinka taky žila bez packy... Užívej si zuby perličky...
Naděžda Špásová
18.10.2019 16:35
Lidmilko, ty fakt nezklameš. Ty zuby ti nezávidím a pejskovi tlapku taky ne. Moc hezky jsi to napsala. Kéž bych si ke své zubařce taky vesele vykračovala, já tam chodím jako na popravu, zatím jsem nedostala odvahu se objednat. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA