Není bolest jako bolest
18. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
18.10.2019 15:59
Limi, to jsem ráda, že to tak dobře dopadlo, myslela jsem také, že pejsek odešel :-) A zrovna dnes jsem byla nakupovat, i po parkovišti u Kauflandu si pán vedl boxera se třemi tlapkami.
Jitka Hašková
18.10.2019 14:41
Dojímavý článek. Škoda, že se tomu psovi majitelé nevěnovali a že musel přijít o nohu? Lidmilo díky za článek.
Marie Doušová
18.10.2019 14:21
Dojímavý článek . Bolest spojila pejska s paní, která také měla trápení. Jsem ráda , že to dobře dopadlo,jak pro pejska , tak pro Ludmilu.
Anna Potůčková
18.10.2019 13:59
Moc dojemný příběh, plný bolesti a naděje! Snad už to nejhorší máte za sebou -T i ten pejsek. Také znám jednu chovatelku, která musela nechat své chovné feně amputovat nožičku. Je jasné, že už na ni ale nechová, když takhle dopadla.
Marie Seitlová
18.10.2019 13:24
Lidmilko, je to dojemný příběh. Je mi líto pejska, asi byl ošetřen pozdě. Ale už jste oba v pořádku a kamarádi.
Zuzana Pivcová
18.10.2019 12:18
Limi, dojalo mě to, moc Tě chválím a přeji Tobě i tomu pejskovi už jen radostná setkání bez bolesti.
Jana Kollinová
18.10.2019 11:10
Dojemný příběh. Měla jsem slzy na krajíčku při zmínce o prázdné zahradě až dobrý konec mě uklidnil. Jen nemohu pochopit proč majitel psa nenechal ošetřit včas. :-(
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA