Příliš hodní lidé lezou druhým na nervy
Ilustrační foto: ingimage.com

Příliš hodní lidé lezou druhým na nervy

21. 10. 2019

Nikdy neříkají ne. Nehádají se. Než by něco koupili sobě, raději obdarují druhé. Vyjadřují zájem, účast. Když někdo z jejich blízkých onemocní nebo se ocitne v nouzi, okamžitě spěchají pomoct. Mají ty nejlepší vlastnosti. Přesto nebývají oblíbení, úspěšní, milovaní. Jsou totiž příliš hodní. 

psychika
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Irena Mertová
No - všeho s mírou :-)
Jitka Caklová
Už jako malé holce mi rodiče říkali, "jednou z tebe něco velkého bude, jen jestli tě něco malého nesežere". Kolikrát já už si na to, v úctě k rodičům, vzpomněla :-) :-)
Jitka Caklová
Článek nehodnotím, protože mnohdy ani nevíme, jak v bezradnosti sami se sebou, dokážeme ranit druhé, aniž bychom o tom měli tušení.
Jitka Hašková
Výborný článek. Takové lidi nazvala Jitka Vodňanská "Pachatelé dobra". Mě se tento výraz velice líbí, takže ho sama používám. Setkávám se s tím i zde na portálu, že mnozí lidé radí, aniž by je někdo o to požádal.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%