Dovolená na stejném místě. Pro a proti
Ilustrační foto: ingimage.com

Dovolená na stejném místě. Pro a proti

15. 10. 2019

Jsou lidé, kteří tráví dovolenou léta na stejném místě. Často i ve stejném hotelu či penzionu. Někteří dokonce žádají i stále stejný pokoj. Pro někoho je to nepochopitelná věc, pro mnoho lidí ten nejlepší způsob trávení volného času.

dovolená moře
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Dovolenou máme celý rok. :-) Po naší republice a v přilehlých zemích jezdíme po výletech a krátkodobých pobytech. Zhlédli jsme se ve Slovinsku. S cestovní kanceláří Delfín už jsme tam byli 3x a uvažujeme o tom, že se tam vypravíme i příští rok. Stejné místo pobytu a výlety, ale pokaždé za jiného počasí s různými průvodci a řidiči. Ve spojení s koupáním v termálních lázních to nemá chybu. Aspoň pro nás. O nic se nemusíme starat, jen si to plně vychutnáváme. pořád je tam co objevovat. Kvalitní ubytování a výborná kuchyně naše zážitky jen umocňuje. Jen doufáme, že tento pobyt bude i nadále v nabídce.
Lenka Kočandrlová
Jezdila jsem na chalupu na víkendy,o prázdninách,pak s dětmi a manželem,bylo to pro mne takové místo pohody,žádný spěch,klid a kochání se přírodou.No a dnes,v důchodu,se tu kochám od rána do večera už 3 roky, už žádný stres, celý rok místo z nejkrásnějších. Dovolenou někde jinde jsem neměla už 20 let,zde mám souvislou celoroční dovolenou,ani mne jiné krajiny nelákají.
Irena Mertová
Jsem ráda, že jsou místa, na které se mohu ráda vracet. A také občas vyrazím do míst nových - to se nevylučuje.
Danka Rotyková
Já se také ráda vracím na oblíbená místa. Moje srdeční záležitost je Bavorsko, konkrétně okolí Berchtesgadenu. Vždy se podíváme na ta nejkrásnější místa, nějaké nové přidáme. Je mi smutno, když z toho krásného kraje odjíždím a přeji si se ještě jednou vrátit.
Jarmila Komberec Jakubcová
Vracím se každoročně na dvě místa na světě a jsou ostrov Gran Canaria a Jeruzalém - k prvnímu ostrovu jezdím u od r. 1992 a to vždy jen do hotelu Beverly Park a Izrael je moje druhá vlast. A tak za pár dnů opět letím do milovaného města, kde prožiji týden v tiché meditaci u Zdi nářků či jiných izraelských skvostů. Ale o neznamená, že ještě nenavštěvuji každý rok jinou zemi, někdy i dvě kde jsem nikdy nebyla.
Jarmila Fialová
Tolik času nemám,abych se vracela na stejná místa.Chci poznat co nejvíc v naší zemi.
Zuzana Pivcová
Já jsem z těch, kteří se rádi vracejí tam, kde se jim líbilo. Viz v posledních letech Albánie. No, a u nás samozřejmě Týn nad Vltavou, bez toho to nejde. :-D
Hana Rypáčková
Rádab jezdím opakovaně na oblíbené místo...
Dana Puchalská
Když si nějaké místo oblíbím, nevidím důvod jezdit jinam. Pořád tam je něco k objevování.
Dana Kolářová
…A to tě baví jezdit na stejné místo?... Baví.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%