Výlet do Ondřejova
Foto: autorka

Výlet do Ondřejova

14. 10. 2019
Soutěž Do stovky
Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Věrko, i když pod mrakem, fotky jsou krásné. I tak to byl určitě moc hezký výlet. Já ti mám pocit, že jsme v Ondřejově kdysi byli se školou na exurzi, ale je to už strašně dávno. :-)
Zuzana Pivcová
Možná Tě, Věrko, překvapím, ale měla jsem v letech 1981 - 82 také vztah s mužem, který pracoval na Ondřejově jako Tvůj přítel. Jenže se zranil při lezení po skalách a dostal se do invalidního důchodu. K tomu částečně pracoval doma jako jeden z našich prvních programátorů. Díky němu, tedy spíš kvůli němu jsem odešla do Prahy, a i když vztah záhy skončil, už jsem tu zůstala. Nejspíš se pánové i znali.
Jana Šenbergerová
Byla jsem tam před lety v rámci nějakého výletu s kolegy. Možná jsme se s tím tvým astronomem setkali. Pobýval v tom domku, o kterém píšeš a velmi zaníceně svou práci prožíval a prezentoval. Líbilo se mi tam. Tehdy to bylo velmi opuštěné místo.
Dana Puchalská
V Ondřejově jsem nikdy nebyla. A jak tak koukám na fotky je to hezké místo.
Jitka Hašková
Moc povedený článek. Byl to prima výlet. Také jsem si zavzpomínala na své návštěvy Ondřejova, dala jsem si galerii fotek z výletu na svůj profil.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%