Chlapská životní úchylka za krásu těla, s kterou by očarovával ženy při seznamování
Ilustrační foto: pixabay.com

Chlapská životní úchylka za krásu těla, s kterou by očarovával ženy při seznamování

15. 10. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Humorně napsané ,moc jsem se nasmála. Dík.
Zdenka Soukupová
No, možná je to nějaká tzv. "jednotková soustava" (které mimochodem absolutně nerozumím), a chce Vám naznačit, že v ní jsou i jiné číslice. Že by se třeba někdy mohlo objevit i 100....
Roman Procházka
Milá Zdeni, ty OTP... co říci. Schovali se. potvory. Ono to prý chce chodit pravidelněji. Občas se vážím, ale asi váhy jsou postiženy nějakým virem. Já vím že jsem jednička, a oni taky, ale ať si stoupnu kdekoliv na váhu, tak nenapíšou jóoo jsi 1, oni my to píšou jak malé děti 3x za sebou. 111
Růžena Kuželková
Tak po obědě jsem sem jenom "jukla".Nedalo se to nepřečíst,vaše vyjadřování je "balzám na duši" a komenty,jedna báseň.Doufám,že se dočkám opět krásného vyprávění,kde člověk se "hihňá" od začátku do konce.Přeji hezké dny.
Zdenka Soukupová
Romane, pěkně jsem se zasmála. Tento typ humoru mám moc ráda. A taky by mě zajímalo, jak to dopadlo. Jsou OTP v čudu? A co ty nanuky? Nebyly moc ledové? Napište výsledek akce, prosím. Těším se.
Libuše Křapová
Romane, ale porod bys zkusit mohl to se prý dá nasimulovat :-) Aspoň o tom byl kdysi na internetu článek :-)
Roman Procházka
Nadi, přesně jsi to trefila. Co zvladnou ženy, to jsem ze své zvědavosti chtěl zažít na vlastní kožu a poznání co to obnáší. Když vy, tak já taky. Byl jsem na kosmetice, pedikuře, manikuře, na tomhle mordu, a klobouk dolu. Jen ty vaše dny, které maji ženy, kdy se cítí jistě a bezpečně, nikdy neprožiji.
Libuše Křapová
Naďko, viď? Už jsem to tu v komentářích dokonce i komentovala, a paní L.K. (má stejné iniciály jako já, ale já to njsem) se takhle neprojevila poprvé. Kdyby se nemohla schovat za svou anonymitu, nejspíš by nepsala nic :-)
Naděžda Špásová
Tedy, Romane, ty jsi číslo. Neříká se tomu liposukce? Na to bych nikdy nešla. Aspoň jsi si vyzkoušel, co jsou ženské schopné vytrpět pro krásu. Už víckrát jsem si všimla, že kritizují ti, kteří o sobě nic nenapíší, natož aby sami nějaký článek vypotili. Jsi borec. :-)
Zuzana Pivcová
Romane, Ty jsi číslo. Určitě jsi to trochu nadsadil, nebo ne?? Ale dobře jsi udělal. Kdybych se měla rozhodovat, zda se vylepšit či ne, volila bych k vylepšení jinou oblast svého života, ne to nespolehlivé tělo. A hlavně bych se vyhnula bolesti, protože mi stačí ty, kterým se vyhnout mnohdy nedá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%