Kostel Soccorso ve městě Forio. FOTO: pixabay.com
Ischia jako na dlani
13. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Pravečková
24.5.2022 19:45
Krásně napsané. Před týdnem jsem se vrátila z ostrova Ischia. Právě třídím fotky pro další moji fotoknihu. Souhlasím. Žádná slova nenahradí osobní zážitek z ostrova, který si právem oblíbily i takové osobnosti jako byl Karel Gott, Sofia Loren a další....
Daniela Hessova
21.10.2019 10:44
Také pro mně je povídání o Ischii krásnou vzpomínkou. Opravdu zajímavý ostrůvek se spoustou zajímavých míst a Poseidonovy zahrady úžasné. Toužím se tam ještě podívat, na mnoha místech jsem tam nebyla...
Jaroslava Handlová
15.10.2019 21:32
Jarmilo, jsem ráda za připomenutí Ischie. Měla jsem příležitost užívat krás tohoto ostrova v září roku 2007. Všechno, co popisuješ, ve mně probouzí příjemné vzpomínky. Návštěvu mohu vřele doporučit každému, je tam co objevovat.
Jarmila Komberec Jakubcová
15.10.2019 20:26
Nadi jak hledám, tak hledám ale nevím co máš na mysli "chybičkou". Dík když mi to napíšeš, budu psát další článek a třeba bych ji udělala znovu. Pa
Naděžda Špásová
15.10.2019 19:27
Jarmilko, sorry, chybička se vloudila, ale to nic nemění na tom, že to tam je krásné, viď. :-)
Hana Rypáčková
14.10.2019 19:03
Moc hezky napsaný článek, Jarmilo. Nebyla jsem tam, i když často lákána, koupám se hlavně v moři a bylo mi líčeno sestupování a vystupování od moře. Tak nevím....Bazény nemusím...
Květa Řičánková
14.10.2019 17:30
Byla jsem na Ischii jen jeden den,stačili jsme ji objet,poznat nejpěknější místa a kdo chtěl také se vykoupat v moři.Bazény v půlce června pro horko už byly zavřené. I tak to stálo za to.
Eva Mužíková
14.10.2019 13:27
Jarmilo, mám ráda takovéto články. Nejsou dlouhé, řeknou vše podstatné a neschází i trochu humoru. Díky
Zdenka Jírová
14.10.2019 01:03
Film Nebožtíci přejí lásce" přímo zbožňuji a vždy se dívám, když ho v telce dávají.Je tam hezky a moc lituji, že ž se tam asi nepodívám. Vaše fotky jsou moc pěkné a přímo vybízejí k návštěvě.
Jan Zelenka
13.10.2019 23:49
Paní Jakubcová, koukám, že jste velký cestovatel. Ostrov Ischia bohužel neznám, ale Itálii jako krajinu, její architekturu, způsob života, to vše úplně zbožňuji. Přesto, že nás Itálie připravila o syna. Vzpomínaný film je úžasný, jemný, romantický. A k tomu máte krásně čisté fotky. Nezávidím, užijte si ještě hodně takových cest.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA