Foto: autorka
Jmenuji se Albert IV.
9. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ivan Škarda
12.10.2019 20:44
Albert je nádherný boxík. Jednoho už seniora mám doma, a taky ještě občas tropí hlouposti. To prostě k boxerům tak nějak patří.
Dana Puchalská
10.10.2019 17:07
Albert, jsi krásný a skutečně odvážný pes. Až vyrosteš tak už budeš určitě klidnější, viď?
Elena Valeriánová
10.10.2019 07:36
Milý Alberte, to se někdy tak semele, že člověk ztratí hlavu a vyvede nějakou hloupost. Natož když ji ztratí pes. Věřím, že jsi chtěl jen bránit vaše území, ale nepochválím tě za to. Víš jak se musel leknout ten pejsek, kterému jsi pocuchal kožíšek a co teprve jeho panička. Já bych se na tebe taky zlobila. Ale jedno ti musím uznat. Vyprávět umíš skvěle. Mám radost, že vašemu dědovi je alespoň o psí chloupek líp. A co branka, už je zabezpečená? Buď rád, že máš tak skvělou rodinu a nevyváděj psí kusy. Všem přeji hodně zdraví.
Drahomíra Stínilová
9.10.2019 23:53
Nechápu Alberte, že může někdo tak krásnýmu a obětavýmu pejskovi vyčítat, když brání svoje teritorium. Já taky nesnáším, když mi někdo drze zaparkuje ve vjezdu na silnici před vraty. Napsal jsi to moc pěkně.
Alena Vávrová
9.10.2019 21:24
Ahoj Albiku, ráda jsem si zase od tebe přečetla, co je nového, moc hezky to umíš. Těší mne, že je to všecko tak, jak
píšeš a na ten prohřešek se časem zapomene. Taky bych se zlobila, ať už bych byla tvoje, nebo ta cizí panička. Tedy, spíš bych se moc bála. Jsi už pořádný chlapák.
Anna Potůčková
9.10.2019 21:10
Albertíku, Albertíku! Máš vroubek u páníčků, vid? Ale neboj, za chvíli na Tvůj prohřešek zapomenou. Hlavně že pejsek, se kterým jsi si to rozdal je v pořádku a nějaká rána se mu brzy zhojí. Víš chybami se člověk učí, a určitě se už za branku sám nedostaneš! Tak Ti posílám pohlazení a bud hodný a poslušný!
Soňa Prachfeldová
9.10.2019 21:00
Albiku jsi nádherný zlatak, rostes do krásy a sebevědomí. Celé tvojí milované rodince přeji zdraví a pohodu a klukům samé výborně. A hlídej a zavírej vrátka , když omladina zapomene. Jitko hodně pohody a zdraví !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA