Foto: pixabay.com
Jak bude vypadat můj funus?
11. 10. 2019Nevím, jestli budu na tomto světě rok, tři, pět či více. Na prahu sedmdesátky má člověk tendenci zamýšlet se nad tím, co jej ještě čeká, a také, co bude, až vydechne naposled. Rozloučení s největší českou celebritou mě ale hlavně nutí přemýšlet nad tím, jaký bude můj funus.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Pudichová
12.10.2019 20:15
Těžko se to hodnotí, každý máme jiná kritéria pro život. Líbí se mi toto citát: ,, Když jsi přišel na tento svět, všichni kolem se usmívali, jen ty jsi brečel. Žij tak, aby všichni okolo tebe brečeli a ty aby ses mohl usmívat, až budeš z tohoto světa odcházet..."
Soňa Prachfeldová
12.10.2019 09:01
Každý hodný člověk, ktery tu na pozemském světě něco dobrého a prospěšného vykonal si zaslouží, aby se s ním zejména rodina rozloučila a poděkovala. Národem sice nebudeme oplakáváni, stejně to nic nezmění na konečné.
Marie Měchurová
11.10.2019 20:07
Moc povedený článek k zamyšlení nad naším přibližujícím se koncem. Podobu pohřbu nechávám na dětech, ale mám jedno přání, že můj popel nasypou do důlečku nad mojí zahrádkou. Hlavně ať se do nikoho nepřevtělím, chci mít potom svůj klid...
Jana Šenbergerová
11.10.2019 15:26
Pro mě bude mnohem důležitější to, co bude po funuse. Ten ať si děti zorganizují, jak jim to bude vyhovovat. Pěkně jste to sepsal. Po sedmdesátce je jistě dobré mít v tom jasno, neboť neznáme dne ani hodiny.
Drahomíra Stínilová
11.10.2019 14:55
Trefný postřeh. Fakt jsem se zasmála. Tak jako dneska při pročítání zpráv na Seznamu. To jsem zařvala smíchy - SKANDÁL na pohřbu K.G. Ministr Kremlík předběhl frontu. Babiš se zlobí. To je určitě zásadní prohřešek, průšvihy na ministerstvu s dopravou v naší zemi jsou proti tomu jen pouhou maličkostí.
Jitka Caklová
11.10.2019 13:45
Já se jen obávám, až toto nevkusné divadlo, "krmené" médii skončí, kolik špíny ze skutečného veřejného života, vyplave na povrch ze zákulisí. Pán Bůh s námi ♥♥♥
Marie Ženatová
11.10.2019 13:10
Právě v dnešní den mi Váš zveřejněný článek dodal hodně optimismu a snad i mnoha ostatním, že určitě nebudu sama kdo by si ze srdce přál odchod z tohoto světa ve veliké pokoře a tichosti...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA