Přehlídka VerMi,z.s.
FOTO: autorka

Přehlídka VerMi,z.s.

10. 10. 2019

Včera se konala v Solnici Módní přehlídka pro zdravotně postižené. Tentokrát to byl již pátý ročník. Výtěžek akce je věnovaný vždy jednomu postiženému. Včera to bylo pro Aničku z Pohoří.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Růženko to je nádherná akce, jsem dojatá.
Jitka Hašková
Jsem ráda, že se tato akce zorganizovala.
Růžena Marková
Všem děkuji za příznivé komentáře a jsem ráda, že se vám můj příspěvek líbil. Říkala jsem si, že o takových akcích a lidech by se mělo vědět něco víc. Ne jen nás pár co jsme se sešli na přehlídce. O mně těší, že se článek líbil.
Alena Vávrová
Ahoj Růženko, Ty umíš překvapit! To byla akce jako hrom, moc blahopřeji k tomu úspěchu a jsem ráda, že jsi nám o tom napsala.
Eva Mužíková
Víc takových akcí. Děkuji za článek.
Elena Valeriánová
Smysluplná akce, která pomáhá konkrétně acjeste sbližuje lidi nenásilně formou společného zážitku. Tleskám a děkuji za přiblížení.
Marie Doušová
Všem, kteří uspořádali tuto módní přehlídku pro Aničku fandím a děkuji za příležitost se o této přehlídce dozvědět. Moc záslužné. Dík.
Hana Nováková
Dovolím se připojit k Daně P. Ne neziskovky s rozkradenými přispěvky pro ty, kterým jsou určeny, ale viditelná pomoc. Moc chválím....
Jana Šenbergerová
Pisatelky přede mnou už vyjádřily i moje myšlenky. Paní Marková, dík, že jste nám neobvyklou akci přiblížila.
Dana Puchalská
Chválím všechny, kteří takovou akci zorganizovali.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%