Foto: autorka
Šumavské Trojhradí - Kašperk
9. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
25.10.2019 08:10
Jitko krásný výlet, na Šumavu jezdíme každý rok, máme ji moc rádi :-) Děkuji.
Jitka Mošovská
24.10.2019 20:37
Lenko, pěkné. Záběr z Pustého hrádku na Kašperk jsem o jarních prázdninách neuskutečnila, tam ještě ležel sníh. Vidím tady i lázně. Hezký výlet, viď?
Soňa Prachfeldová
12.10.2019 19:53
Leni, moc jsi mě potesila, jsou to pro mě drahá místa, kam jsem léta jezdila s manželem Díky.
Alena Tollarová
11.10.2019 08:50
Moje srdce sice hoří pro České středohoří :), ale ráda poznávám i jiné kraje. Šumavu poznanou nemám, byli jsme tam jen asi dvakrát. Z nedaleké Úbislavi přišel po první světové sem na sever můj dědeček z maminčiny strany a už tu zůstal. Moc mě mrzí, že z té historie nevím prakticky nic. A hrad Kašperk je krásný.
alena hofírková
10.10.2019 05:47
Ano,Leni jak píšeš níže máme krásnou zemičku.A já jsem ráda že ji poznávám zatím takhle na fotkách s tebou.A já doufám,že ještě stihnu alespoň něco z té naší země poznat.Nebudu se tady rozepisovat,však ty a Jiřík víte.Děkuji za krásný výklad.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA