FOTO: youtube.com
Moje cesta ke Karlu Gottovi
3. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
11.10.2019 20:47
Ty zástupy lidí,kteří stojí několik hodin aby se rozloučili s Karlem Gottem, svědčí o tom.že byl uznávaný a milovaný pro jeho lidskost ,nejen v Ćesku,ale v mnoha jiných státech.Moc jsem si přála,aby tu byl ještě několik let pro své děti i pro nás.
Elena Valeriánová
3.10.2019 20:35
Já patřím k těm, jež milovali jeho písničky, uznávali ho jako profesionála bez skandálů a člověka, který byl slušný a lidský. Ano, toto je pro mě celebrita. Politika mě v jeho případě vůbec, ale vůbec nezajímá. Jen mě mrzí ta hysterie, co se po jeho odchodu rozpoutala. Přála bych mu důstojný pohřeb a doufám, že se budou všichni ti, co se chtějí na jeho smrti nějak přiživit držet hodně, ale opravdu hodně zpátky.
Lenka Kočandrlová
3.10.2019 13:29
Gotta jsem moc nemusela,ale když už byl v TV pořad s ním/o něm,tak jsem se podívala.Měl to v hlavě srovnané jako málokdo. Zajímal se o všechno a nebyl nafoukaný,jako někteří jiní,co neumí nic,a jediné čím chtějí oslňovat,jsou jejich peníze!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA