Otřesný zážitek s rybími
prsty značky Tesco Value
22. 1. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
4.5.2014 17:32
Přiznám se, že v prodejnách Tesco nakupuji pouze když není vyhnutí a něco nutně potřebuji vyjma masa, sýrů, jogurtů atd. a hlavně sleduji "aby to nebylo v akci".Nemám k produktům de je uvedeno "Tesco" na obalu důvěru.Trochu větší důvěru mám obch.řetězci Globus, kde si kupuji maso.
Věra Jelínková
3.5.2013 19:14
Ryby se mají jíst nejméně 3x týdně. Já to nedodržuji, protože jednoduše jsem na "rybinu" alergická či vysazená. Jak chcete. Ale posledních 14 dnů si moje tělo říkalo takovou silou o fosfor, že jsem byla připravena, i s kolíčkem na nos, ty rybí prsty pozřít. Ale sousedka mi koupila Filety z tresky, Alaska Cod, od fy Findus. Koupila to v Tescu a stály 130 Kč za 270g. Ale byla asi akce a tak jsem zaplatila pouze 57 Kč/270g. I kdyby to stálo těch 130 Kč, tak si je koupím znovu. Jsou tam 4 kousky skvělého bílého rybího masíčka, jedna báseň. Posypala jsem to kořením a měla 2 obědy. Pokud na tyto filety někde narazíte - neváhejte. Stojí to za to. Po "rybině" i bez citrónu. Mi můžete věřit, protože já opravdu "rybinu" nesnáším. Není to jako protiváha článku, ale fakticky jsem si "pošmákla",
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA