Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Věra Ježková
2.10.2019 12:51
Právě jsem si to přečetla na webu. Byl to Pan zpěvák s krásnými písničkami. Upřímnou soustrast rodině.
Anna Potůčková
2.10.2019 12:24
I mně slzy po tváři stékají......Od svého dětství jsem jej měla v oblibě, měla jsem jeho písničky velmi moc ráda a nebudu zatloukat, že se mně líbil i jako chlap svou vizáží a svým vystupováním na obrazovce. Upřímnou soustrast celé jeho rodině!
Zorka Horká
2.10.2019 12:13
R.I.P.
Soňa Prachfeldová
2.10.2019 11:42
Je mi to moc líto, hlubokou soustrast jeho manželce a detem6. Byl a je to zlatý hlas národa, v písních žije dál.
Dana Puchalská
2.10.2019 11:37
Ano, zemřel zpěvák mnoha generací nejen u nás......
Dana Kolářová
2.10.2019 11:32
Upřímnou soustrast celé rodině.
Jana Kollinová
2.10.2019 11:26
Písně Karla Gotta mě provázejí takřka celý život. Byl tak výjimečný, že jsem si nikdy nepřipustila, že je smrtelným člověkem a tak mě zpráva o jeho úmrtí neuvěřitelně zaskočila. Čest jeho památce a upřímnou soustrast rodině.
Eliška Murasová
2.10.2019 11:25
Je to smutné, zůstane v našich vzpomínkách...
Hana Nováková
2.10.2019 11:20
I když se to dalo čekat, nemoc je moc zrádná a zákeřná, umřela na ni moje kamarádka, ale já až dodnes věřila, že to Karel dá. Bohužel, nemoc byla silnější. Odešel jeden z nejlepších zpěváků světa a člověk s velkým Č. Nikdy nebude zapomenut, bavil svými písněmi minulé generace a já věřím, že bude bavit i generace příští a tak bude pořád se svými písněmi s námi v dobách krásných i zlých. Děkujeme Karle, za to, že jste tu byl , za tu spoustu nesmrtelných písní, které v nás budou žít a tak nebudete nikdy zapomenut. R.I.P.
Alena Vávrová
2.10.2019 11:16
Taky mám slzy v očích. Upřímnou soustrast rodině.
Načíst starší příspěvky