FOTO: autorka
Pane Darwine, toto byste měl vidět!
6. 10. 2019Jsem dosud zaměstnaná, tudíž pětkrát v týdnu vstávám téměř za kuropění. Potíže mi to nedělá. Naštěstí. Ani s brzkým dojížděním problém nemám. Nejprve se příjemně projdu vylidněnými ulicemi. Pak přijde na řadu MHD.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Mesarčová
7.10.2019 16:53
Jsem potěšena diskusí, která se odvíjí z mého příspěvku. Mrzí mne, že neslo jen o to, jak kdo z cestujicich pripominal jake zviratko, vizuálně, predevsim tim, jak se choval, to je k zamyšlení...zivat se da kultivovane, žvýkat se da kultivovane,....a jinak, lidičky, nebuďme suchari a umejme se zasmát
Jarmila Komberec Jakubcová
7.10.2019 15:31
Článek se mi líbí - lidé jsou s určitým nadhledem přirovnáváni ke zvířatům. Asi jsem také aut jako paní Zdenka S. Proč být vztahovačný - já třeba říkám své malé vnučce "myška šmejdilka".
Zdenka Soukupová
7.10.2019 12:57
Já jsem tenhle článek brala s nadhledem, jako takové ironické zamyšlení při cestě metrem. Podle některých reakcí jsem asi úplně out, když se mi článek líbil...
Jitka Caklová
7.10.2019 11:12
Soňo, to neříkají jen mladí a i kdyby, kde to pochytili? Proč ty spousty lidí jezdí do zaměstnání auty? Vozí děti až přede dveře školy aby s těmi "sockami" nemuseli veřejnou dopravou. Vede to od samého začátku k rozdělování společnosti a často končí šikanou.
Soňa Prachfeldová
7.10.2019 10:51
Ano lidé mají podobu se zvířaty, nebo ony s nami ? Jenže zvířata neumí být tak krutá. Víte co říká spousta mladých ? Že veřejnými prostředky jezdí socky. To jsou mi věci :-)
Jitka Caklová
7.10.2019 10:45
Ano! Není nad sebevědomého, veselého a šťastného "paroháče", nejen ve smyslu nevěry, který/á neví a když se to dozví, tak už vidím, jak se v něm probouzí smysl pro humor :-) :-)
Libuše Křapová
7.10.2019 09:27
Lidičky, nebuďme vztahovační, probuďme smysl pro humor. Také jsem přemýšlela, jak bych v metru vypadala - nejspíš také surikata, pořád kontroluji světelnou tabuli, abych neřejela :-)
Jitka Caklová
7.10.2019 09:11
Mě to napadlo hned, a právě proto jsem dřív, jen po slovech chvály, našla odvahu. Kam se, se svými mezilidskými vztahy, hrabeme na zvířata.
Hana Rypáčková
7.10.2019 08:49
Protože z fotky vím, že Jana není žádná šedá myška, dovolila si svou obrazotvornost pustit na špacír. Vás nenapadlo pomyslet na to, jak by pohlížela na nás? Mně to napadlo hned.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA