Ilustrace: Česká bankovné asociace
Jak na peníze s Českou bankovní asociací: Kolik nás stojí ZDARMA?
2. 10. 2019Určitě každého z nás potěší, když něco získá levněji. Rádi při nákupech „šetříme“. A co teprve, když se věci nabízejí zdarma! To je teprve nakupování! A kolik ušetříme!?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
3.10.2019 13:42
Rozhodně se nenechám nachytat na nějaké trapné slevy.Zjistila jsem,že často dvě menší balení stojí méně,než jedno velké,někde dají drze ceduli zlevněno na něco,co stojí už asi 5 let ty samé peníze,jen aby někoho nachytali.Např. čokoláda stojí 9,90 a oni ji dají jako levnější za 9,90!!! Fakt vtipné. Kde jsou ty časy,kdy člověk např.vystřihoval kuponky z kávy a pak mu přišel ubrus,hrnky....Jo to bylo,když ptáčky lapali,nyní není kam jinam nakupovat,než do velkých marketů a tam už ceny narostly do výšin a nádavkem máme jen fronty u pokladen!
Danuše D'Engeli
2.10.2019 21:52
Často doplňuji svůj šatník při slevách na jaře a na podzim. Další sezónu pak věci použiji. Občas si ale koupím i dražší věc, která se mi líbí. Pro mne to znamená vyvážení vzhledu. Líbí se mi, když jsou lidé nápaditě a vkusně oblečeni.
Dávám ale přednost jiným hodnotám.......
Zdenka Soukupová
2.10.2019 13:39
Těmto "zdarma-akcím" nevěřím. Žádný obchodník není tak velkorysý, aby něco zdarma rozdával.
Věra Ježková
2.10.2019 13:14
„Nechci slevu zadarmo“ je skvělý výrok. Na slevy se nachytat nenechávám. Pouze někdy koupím v akci nějaké potraviny, které kupuji běžně.
Marie Doušová
2.10.2019 13:02
Vždy si řeknu,no to určitě, ale také někdy naletím na poštovné zdarma. Jak říká Hana R. "Nechci slevu zadarmo"...........
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA