FOTO: autor
Vše má svůj konec, i poznávání Petrohradu a jeho okolí…
7. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
nina hor
30.10.2019 09:58
Petrohrad je krásný. Plánujeme teď ještě Moskvu. Chtěla bych se Vás zeptat, co cestujete do Ruska, jak vyřizujete víza? Narazila jsem totiž na tuto službu https://www.rusko-viza.cz a zajímalo by mě, jestli za mě opravdu vyřídí vše potřebné? Nebo jak t děláte vy. Děkuji
Jiří Kuchta
9.10.2019 21:29
Velmi dobré články. A moc užitečné v této době, kdy se nám pan Putin postaral o zrušení víz do Petrohradu. Takže chytnout dobrou letenku, zaregistrovat se pro vstup do Leningradské oblasti - a může se vyrazit ! Škoda, že to nejde autem - je to daleko a muselo by se přes Tallin. Cesta vlakem také není možná.
Soňa Prachfeldová
9.10.2019 20:47
Romane nádhera, fotky i podání .A jak Vám to oběma sluší v tech modrých tričkách.
Alena Tollarová
8.10.2019 13:39
Takový výlet bych si dala líbit. Asi bych zavařila foťák. Díky za zajímavé vyprávění i fotodokumentaci.
Alena Vávrová
7.10.2019 22:36
Parádní cestopis, ráda jsem se s vámi mrkla do města bílých nocí na Něvě. Jantarovou komnatu jsem viděla na tajně poříz. fotkách kamarádky.
Zuzana Pivcová
7.10.2019 19:01
V některých místech zůstává až dodnes určitá noblesa z minulosti. Je to v bývalé rakousko-uherské monarchii a zde, jak je vidno, v carském Rusku také. Zvláštní, díky, Romane, za celý Tvůj, tedy váš cestopis.
Anna Potůčková
7.10.2019 17:49
Nemám ráda dlouhé články, ale jsem se překonala, článek přečetla, dozvěděla se něco nového o tomto ruském městě ale ze všeho nejvíce mně zaujaly nádherné fotografie, za které moc děkuji!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA