Vše má svůj konec, i poznávání Petrohradu a jeho okolí…
FOTO: autor

Vše má svůj konec, i poznávání Petrohradu a jeho okolí…

7. 10. 2019
cestování
Hodnocení:
(5.2 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
nina hor
Petrohrad je krásný. Plánujeme teď ještě Moskvu. Chtěla bych se Vás zeptat, co cestujete do Ruska, jak vyřizujete víza? Narazila jsem totiž na tuto službu https://www.rusko-viza.cz a zajímalo by mě, jestli za mě opravdu vyřídí vše potřebné? Nebo jak t děláte vy. Děkuji
Jiří Kuchta
Velmi dobré články. A moc užitečné v této době, kdy se nám pan Putin postaral o zrušení víz do Petrohradu. Takže chytnout dobrou letenku, zaregistrovat se pro vstup do Leningradské oblasti - a může se vyrazit ! Škoda, že to nejde autem - je to daleko a muselo by se přes Tallin. Cesta vlakem také není možná.
Soňa Prachfeldová
Romane nádhera, fotky i podání .A jak Vám to oběma sluší v tech modrých tričkách.
Dana Kolářová
Moc pěkné poznávání i fotodokumentace.
Alena Tollarová
Takový výlet bych si dala líbit. Asi bych zavařila foťák. Díky za zajímavé vyprávění i fotodokumentaci.
Alena Vávrová
Parádní cestopis, ráda jsem se s vámi mrkla do města bílých nocí na Něvě. Jantarovou komnatu jsem viděla na tajně poříz. fotkách kamarádky.
Zuzana Pivcová
V některých místech zůstává až dodnes určitá noblesa z minulosti. Je to v bývalé rakousko-uherské monarchii a zde, jak je vidno, v carském Rusku také. Zvláštní, díky, Romane, za celý Tvůj, tedy váš cestopis.
Anna Potůčková
Nemám ráda dlouhé články, ale jsem se překonala, článek přečetla, dozvěděla se něco nového o tomto ruském městě ale ze všeho nejvíce mně zaujaly nádherné fotografie, za které moc děkuji!
Libor Farský
Hezké.
Jarmila Komberec Jakubcová
Už úvodní foto nechybí - právě tam "naskočilo".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%