Má 17 letá vnučka Adélka na soutěži v Číně podruhé
17 let - nejkrásnější rok života
29. 9. 2019Mnohdy po prožitém životě přemýšlíme, který rok byl pro nás nejkrásnější. Já jsem si vybral "krásných 17"! Pak mne napadlo doplnit své vzpomínky i o události, které potkaly i mou nejstarší dceru a mou nejstarší vnučku v tomto roce jejich života.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
30.9.2019 18:47
Jo, to je zajímavé. Ale neškodilo by pár krátkých článků, co jste tedy tehdy prožil. dva průměrně velké články, a hltali bychom to, protože by nám to připomnělo náš tehdejší život.
Zuzana Pivcová
29.9.2019 19:13
Určit nejkrásnější rok svého života bych nedokázala, zvláště po letech, kdy se vzpomínky poněkud mění k lepšímu. Navíc mě osobnostně utvářely vždy především události zdánlivě nešťastné. No, a další generace, s níž bych mohla své pocity porovnat, nenásleduje....
Jana Šenbergerová
29.9.2019 17:55
Hezky jste se zamyslel, pane Kučero. Věrko, dík. Už jsi to napsala i za mě.
Věra Ježková
29.9.2019 16:33
Já bych svých 17 let nechtěla zpátky ani za nic. Blahopřeji vám k sympatické vnučce a přeji jí hodně úspěchů.
Naděžda Špásová
29.9.2019 16:16
Hezké vzpomínání, někdy to život tak zaonačí. Do minulosti se nerada vracím, v 17 letech jsem byla hrozně nešťastná a myslím, že bych ani mladší být nechtěla. Teď už chci být jen zdravá, přeji vnučce hodně úspěchů v soutěži. :-)
Dana Puchalská
29.9.2019 13:59
Ano, život sám píše někdy takové náhody, že skoro všichni se nad tím někdy zamyslí. Já měla osobně ve svém životě taky náhody, které jsem si chtě - nechtě spojila s čísly. A vnučce přeji dobré umístění na soutěži v daleké Číně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA