Módní přehlídka portálu i60 na Píscké bráně začíná
Písecká brána: přehlídka krásy a elegance
26. 9. 2019Největší počet diváků a nejbohatší program s největším počtem účinkujících ze všech dosavadních ročníků módních přehlídek, které se v posledních pěti letech konaly v prostorách Písecké brány v rámci programu Fresh senior, organizovaného spolkem Porte.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Mošovská
27.9.2019 17:13
Na každé módní přehlídce je něco zajímavého. Osobně znám Elen Z. a Hanu N. Na Elen mne zaujala pestrost šatů. I já budu předvádět podobnou pestrost pod názvem Slunce v měsíci. Ať se daří Vám všem.
Jindra Hubačová
27.9.2019 14:47
Pěkná přehlídka módy , hezké modelky a modelové. Předváděné oblečení vkusné a pro mnohé jistě inspirativní. Též dám těch 10, vím jak se to dělá.
Zdenka Soukupová
27.9.2019 13:32
Děvčata a kluci, moc vám to slušelo. Snad se mi příště povede podívat se "na živo", ne jen na fotky.
Alena Tollarová
27.9.2019 12:53
Stylistka Elen Zajíčková s týmem svých modelek a modelů opět ukázala, že i ženy ve zralejším věku si mohou módu dovolit a nemusí naříkat, že pro seniorky v obchodech nic není. Dámy na mole jsou toho důkazem a dva muži a děti jsou bonbonkem navrch. Tahle země není jen pro mladý!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA