FOTO: autorka
Seifertovy Kralupy, odpoledne plné hudby a hlavně poezie
28. 9. 2019V sobotu 21.září (Jaroslav Seifert se narodil 23.září 1901) se konalo v Městském muzeu v Kralupech nad Vltavou slavnostní vyhlašování autorské literární soutěže Seifertovy Kralupy. Stalo se, že jsem se ho mohla zúčastnit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
6.10.2019 20:32
Blahopřání, i když já vyznávám trochu jinou formu. V Kralupech jsem chodil do gymnázia a mám tam fůru známých. Prasynovec tam dělá ředitele muzea. Já sám pocházím z Nelahozevsi. Když jsem si článek přečetl, chytla mě trochu nostalgie nad uplynulým.
Drahomíra Stínilová
29.9.2019 12:56
Děkuju moc za komentáře. Chápu všechny, kdo upřednostňuje rým. Já mám ráda taky klasiky a ráda se nad zajímavou rýmovanou básní zamyslím.
Marie Doušová
28.9.2019 13:39
Vemi zvláštní spojení,nikdy by mě nenapadlo . Gratuluji k hezkému umístění.
Hana Nováková
28.9.2019 10:21
Gratuluji k umístění. Vzhledem k tomu, že básně sice mám ráda, ale nejsem na ně odborník, tak těžko můžu hodnotit. Jen já mám o básni jinou představu, takovou tu školní, co má rým. Toto je zcela zvláštní, ale podle hodnocení poroty asi dobré
Zuzana Pivcová
28.9.2019 09:57
Je to krásná a moderní báseň napsaná stylem, který já neumím. Gratuluji. Je vidět, že jste kulturní město, to oceňuji.
Věra Ježková
28.9.2019 08:31
Drahuško, blahopřeji vám. Text básničky je krásný, úžasná volba slov a slovních spojení. Ale pro mne je báseň to, co se rýmuje. Neberte si to osobně, platí to i na věhlasné básníky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA