Letošní sestava objektivem paní Dynkové ze SŠ oděvní a služeb Vizovice
Pátý ročník zlínské módní přehlídky opět zabodoval
26. 9. 2019Je pondělní odpoledne a přípravy na módní přehlídku jdou do finále. Dopoledne jsem si zkontrolovala v rozpisu úkolů, zda jde vše podle harmonogramu a jestli jsem ještě na něco nezapomněla.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Pavla Kotyzová
15.7.2020 13:22
Jejda, to jsem ani nevěděla, že se ve Zlíně děje něco tak parádního. Bude podobná akce i letos? Moc mě to zajímá. Kdysi před sto lety :D jsem moderovala módní přehlídky v Prioru v předváděcím centru. A oblečky jsou pořád moje srdcová záležitost.
Hana Lancová
28.9.2019 13:28
Děkuji za Vaše reakce, moc si toho vážím. Děkuji všem, kteří mají odvahu do toho jít se mnou. Hlavně těm, které oslovuji poprvé. :O)))
Marie Seitlová
26.9.2019 22:02
Přehlídka byla úžasná, krásné modelky a hlavně perfektní organizace celé akce. Velké díky patří Hance Lanové, která celou akci i moderovala. Byl to pro mě krásně prožitý den a ještě jsem se zde setkala s děvčaty z ička a s modelkou Jitkou C. Hankou moc ti děkuji.
Soňa Prachfeldová
26.9.2019 20:48
Paní Hanko, velká poklona za skvěšlou akci, modelky super a Jitka C. zazářila. Všem blahopřeji !
Alena Tollarová
26.9.2019 19:54
Oceňuji rychlost, s jakou se objevila tato reportáž s krásnými fotkami z přehlídky. Modelkám to opět slušelo a líbí se mi, že s fotkami putují i jména modelek, které i60 reprezentovaly. Palec nahoru!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA