Ilustrační foto: ingimage.com
Hovory o nemocech pomáhají i otravují
28. 9. 2019
Tak co ta vaše noha, je lepší? Jé to znám, to jsem měla taky. To není od jídla, to je ze stresu. Vy na to nepijete zázvorový čaj, to musíte! A co srdce, to má manžel dobré? Jo, lepší už to nebude v našem věku. To jsou věty, které lidé často říkají.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
28.9.2019 19:22
Mluvení o nemocech mi hodně vadí. Nechápu, proč to někteří musí za každou cenu sdělovat okolí. Je to únavné poslouchat, tedy pokud člověk není nastaven na stejné frekvenci.
Zdenka Soukupová
28.9.2019 13:12
Olgo, taková rubrika tu fakt chybí. Jen mám obavu, aby pak všechny ostatní nešly do kytek.... Ale nápad je to perfektní!☻☻
Věra Halátová
28.9.2019 12:54
Toto téma je nespolečenské. Na zdvořilostní otázku: Jak se máte?, není potřeba 1,5 hodiny přednášet o svých neduzích. Bohužel, lidé, kteří mají svůj duševní obzor omezený, to nepochopí. Nedávno jsem byla na třídenním výletě v Polsku. Žena, která se mnou sdílela dvoulůžkový pokoj na hotelu a kterou jsem pokláddala za hodně inteligentní (je to Mgr. učitelka němčiny na střední škole), mi celý večer vyprávěla o tom, že už tři dny "nemůže kakat".
Jitka Caklová
28.9.2019 11:25
"Opravdu? A čím ti to začalo?". "Bla, bla, bla, bla....". "No, tak to mám určitě taky, ale daleko horší a co na to bereš?". "Bla, bla, bla, bla....". "Tak to si dojdu k doktorovi, ať mi to taky napíše a možná rovnou něco silnějšího!". Hovory o nemocech nepomáhají, neotravují, ale bezpečně jsou základem k onemocnění, protože nasadí "brouka do hlavy".
Olga Škopánová
28.9.2019 11:14
Navrhuji zřídit na tomto portálu rubriku "Nemoci, které mám a které mě ještě čekají".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA