FOTO: autorka
I kanalizační poklopy mají svůj půvab
26. 9. 2019Kdo z nás si někdy nezanadával nad kanalizačními či jinými poklopy, když přejížděním přes ně se zabryndal, protože právě upíjel svou milovanou coca-colu?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Mesarčová
27.9.2019 21:46
Zuzanko, ano, kradou se, predevsim ty malé. U nás si možná vzpomenete také na období sběrných surovin....proto mnohá mesta mají jasný identifikátor na poklopech, eliminuji následné prodeje z krádeží
Zuzana Pivcová
27.9.2019 20:02
To jsou moc hezké poklopy. Zároveň se mi ale vybavilo, jak jsou v Albánii ukradené poklopy, protože je zloději dávají za peníze do sběru.
Jana Kollinová
27.9.2019 12:22
Článek se mi líbí. Také mě zaujaly nově instalované teplické kanalizační poklopy. Jsou na nich německé a české nápisy. Zažila jsem v Teplicích tzv. sběratelské období kdy železné mřížové poklopy končily ve sběrnách kovů a na silnicích zely nebezpečné díry.
Alena Tollarová
26.9.2019 19:59
Jak je vidět, všechno může mít svůj půvab, jen se dívat a vnímat. Hezkých kanalizačních poklopů si sice všímám, ale nefotím je. Vyfocenou mám jen krásnou jednu korunu českou u nás před spořitelnou.
Jana Šenbergerová
26.9.2019 17:10
Krásná sbírka. Všímám si, že některé poklopy jsou skoro uměleckými díly, ale většinou je nevyfotím. Díky za článek i fotografie. Potěšilo mě, že nejsem sama, kdo se pozastavuje nad "kanálama". :-)
Anna Potůčková
26.9.2019 14:35
Tak to by mně nikdy nenapadlo hledat rozdílnosti i na kanalizačních poklopech. Asi si jich ted budu více všímat...… Vlastně ani nevím, jaké poklopy má moje vesnice nebo město Holešov, kde jsem strávila snad nejvíce roků svého života.
Jarmila Komberec Jakubcová
26.9.2019 13:42
V Jeruzalémě moje známá neustále fotila všechny kanalizační poklopy. Bylo to pro mně trochu neobvyklé, ale údajně je fotila pro svou kamarádku. Ta moje známá byla z Jablonce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA