Zrcadlo nesplněných přání 13
Šífy na Vltavě v nelahozevském překladišti písku, kresba autor v 16 letech

Zrcadlo nesplněných přání 13

26. 9. 2019
můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Vím, že v pubertě jsme náhodně chytly Svobodnou Evropu, kde byly hity světových zpěváků. Ale když padla "celá", začal rachot, jako zvuk nějakého motoru, a nebylo slyšet nic. Po pár minutách to ustalo a pokračovalo se dál. Teprve pak nás někdo poučil, co to je. :-D
Jan Zelenka
Libore, taky jsi lovil Hlas Ameriky, Svobodnou Evropu, nebo Vatikán? Já jsem to kupodivu lovil na otcově krystalce. Jestli dnes ještě někdo ví, co to bylo.
Dana Puchalská
Tak to už se mám sev zase na co těšit.
Jan Zelenka
Jsme už za polovinou, vydržte. Změny, které jste předvídaly, nastávají.
Věra Ježková
Jendo, jsi skvělý vypravěč. Dialogy působí velmi autenticky. Karel si zřejmě uměl užívat života. To je mi sympatické; sama jsem to v té době moc neuměla. Učitelská budoucnost se v mých představách o smyslu života taky neobjevovala. Okolnosti mě jí naštěstí ušetřily. Těším se na pokračování.
Marie Doušová
Přání jsou většinou nesplněná, ale čekám na další pokračování.......
Zuzana Pivcová
Spojit studium a velkou lasku, aby bylo oboji naplno, asi nebylo snadne. Vetsinou se jednomu da prednost. A Karel, ten vystuduje...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%