Zemřel věrný "íčkař" František Mendlík
Ilustrační foto: pixabay.com

Zemřel věrný "íčkař" František Mendlík

22. 9. 2019

Náhle, ve věku 77 let, zemřel František Mendlík, náš dlouholetý aktivní čtenář, který obohatil portál i60 o několik stovek povídek.

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 41 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Drahomíra Stínilová
Je mi to moc líto a vyjadřuji upřímnou soustrast rodině pana Františka.
Jindra Hubačová
Upřímnou soustrast celé rodině pana Františka.
Elena Valeriánová
K vašim slovům není co dodat, jen poslední sbohem dát.
Hana Rypáčková
Byl jeden z nás a jeho odchod bolí.
Jana Šenbergerová
Svým náhlým odchodem všechny překvapil a mě navíc uvedl do rozpaků. Jak se s ním rozloučit? Dokud tu byl, asi by neobstálo "poslední sbohem", ani "na shledanou". Odpočívej v pokoji je zase nepřijatelné pro mě. Napíšu-li ať tvoje tělo odpočívá v pokoji a duše najde svoji cestu, mohlo by to projít, protože teď už "ví" všechno, co my ještě ne. Je dobře, že s námi byl. Bude mi tu chybět.
Jitka Chodorová
Jsem zprávou zaskočena, ani nevím, co bych k tomu měla napsat. Upřímnou soustrast jeho blízkým.
Marie Foltýnová
Františkovy komentáře jsem si ráda přečetla.Byly vždy slušné a nikoho neurazily.Upřímnou soustrast jeho rodině.
Alena Tollarová
Od chvíle, kdy jsem si oznámení o úmrtí Františka Mendlíka přečetla, myslím na to, jak je vše pomíjivé a jak tu dneska jsme a zítra být nemusíme. Také jsem ho nikdy neviděla a nad jeho vášnivými komentáři se někdy usmívala, bude tu opravdu moc chybět, neboť na íčko prostě neodmyslitelně patřil a jeho komentáře jsou nenahraditelné. Čest jeho památce.
Helenka Vambleki
Nechtěla jsem tomu uvěřit, ale bohužel, je to pravda. Patřil opravdu k dlouholetým íčkařům, četla jsem jeho dílka ráda a sledovala jeho věcné a vždy slušné politické přestřelky na chatu. Budu vzpomínat!
Jarka Wirterlová
Upřímnou soustrast rodině. Bude chybět jako každý dobrý člověk.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%