Ilustrační foto: pixabay.com
Zemřel věrný "íčkař" František Mendlík
22. 9. 2019Náhle, ve věku 77 let, zemřel František Mendlík, náš dlouholetý aktivní čtenář, který obohatil portál i60 o několik stovek povídek.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Drahomíra Stínilová
23.9.2019 02:51
Je mi to moc líto a vyjadřuji upřímnou soustrast rodině pana Františka.
Jana Šenbergerová
22.9.2019 21:18
Svým náhlým odchodem všechny překvapil a mě navíc uvedl do rozpaků. Jak se s ním rozloučit? Dokud tu byl, asi by neobstálo "poslední sbohem", ani "na shledanou". Odpočívej v pokoji je zase nepřijatelné pro mě. Napíšu-li ať tvoje tělo odpočívá v pokoji a duše najde svoji cestu, mohlo by to projít, protože teď už "ví" všechno, co my ještě ne. Je dobře, že s námi byl. Bude mi tu chybět.
Jitka Chodorová
22.9.2019 21:08
Jsem zprávou zaskočena, ani nevím, co bych k tomu měla napsat. Upřímnou soustrast jeho blízkým.
Marie Foltýnová
22.9.2019 20:57
Františkovy komentáře jsem si ráda přečetla.Byly vždy slušné a nikoho neurazily.Upřímnou soustrast jeho rodině.
Alena Tollarová
22.9.2019 20:24
Od chvíle, kdy jsem si oznámení o úmrtí Františka Mendlíka přečetla, myslím na to, jak je vše pomíjivé a jak tu dneska jsme a zítra být nemusíme. Také jsem ho nikdy neviděla a nad jeho vášnivými komentáři se někdy usmívala, bude tu opravdu moc chybět, neboť na íčko prostě neodmyslitelně patřil a jeho komentáře jsou nenahraditelné. Čest jeho památce.
Helenka Vambleki
22.9.2019 20:06
Nechtěla jsem tomu uvěřit, ale bohužel, je to pravda. Patřil opravdu k dlouholetým íčkařům, četla jsem jeho dílka ráda a sledovala jeho věcné a vždy slušné politické přestřelky na chatu. Budu vzpomínat!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA