Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Vávrová
26.9.2019 16:55
No, už jsem to tady jednou psala, že jsem byla postavena před hotovou věc, a tak jsem se holt smejkla. Ale "jen vocamcaď pocamcaď". Není to žádný supermobil a já nejsem super uživatelka.
Alena Tollarová
25.9.2019 19:22
Díky tomuto webu a výhře v soutěži právě má mysl zápasí a řeší dilema. Leží si vedle sebe na stole - starý a důvěrně známý mobílek, který umí volat a posílat sms. Vedle něho černá lesklá placka. Mám? Nemám?
Lenka Kočandrlová
25.9.2019 18:06
Blbomobil jedině přes moji mrtvolu!!!
Danka Rotyková
25.9.2019 16:57
Jo, až Vám doslouží mobil hlupáček, možná Vám také děti nebo partner koupí " chytráčka". Tak jsem dopadla i já, ač jsem nechtěla ☺....
Anna Potůčková
25.9.2019 16:50
Chytrý telefon zatím také nechci. Také odolávám a dokud mně slouží tlačítkový, tak jej neopustím
Marie Doušová
25.9.2019 15:14
Stále odolávám a nový chytrý telefon nechci a věřím , že si Pepu Fouska raději zase přečtu, knihu zavřu a tiše usnu. Báseň se povedla.
Jana Šenbergerová
25.9.2019 14:57
Také se to jednou stane a starý brach doslouží. Až budu ještě chytřejší, už se mnou nebude vůbec k vydržení.
Zuzana Pivcová
25.9.2019 13:16
Pane Zdenku, ja stale jeste "chytra" nejsem.
Jana Kollinová
25.9.2019 13:12
Líbí se mi autorovo vyznání chytrému telefonu. Kdykoli se objeví zmínka o mobilním telefonu, okamžitě se mi vybaví kreslený vtip, ve které topící se člověk volá o pomoc a turisté na mostě celou situaci zaznamenávají mobilem, ale nikdo nepřispěje pomocí. Dokonalá ilustrace vztahu člověk a mobil.
Drahomíra Stínilová
25.9.2019 12:21
Tak to je dobře, že se Vám stal druhem. Mám takový chytrý telefon od dcery z USA a všechno hlásí anglicky. Takže než si to přeložim, co mi říká, jsem vzteky bez sebe. Téměř ho nepoužívám. Buďto jsem blbá já, nebo že by on?
Načíst starší příspěvky