FOTO. autorka
Konec léta ve Vysokých Tatrách
17. 9. 2019Protože "životní energie" se nemusí dobíjet jen u moře, rozhodly jsme se s kamarádkou, že si ji tentokrát dobijeme v horách. Volba padla na Vysoké Tatry, které známe a několikrát jsme v nich pobývaly.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
17.9.2019 10:07
Děkuji, připomnělo mi to pobyt ve Smokovci před 3 lety. Tenkrát jsme si s kamarádkou řekly, že pojedeme do Tater znovu ubytujeme se v Tatranské Lomnici, kde se nám na výletě moc líbilo. Bohužel kamarádka je vážně nemocná a cestovat už nemůže.
Hana Nováková
17.9.2019 10:03
Krásné putování po Tatrách vč. fotek. V Tatrách jsem byla kdysi v 8. třídě se školou na týden a bylo tam neskutečně krásně. Ráda na Tatry vzpomínám, ale už vím, že se tam nikdy nepodívám. Díky za článek.
Jana Šenbergerová
17.9.2019 09:29
Jarmilo, my jsme měli štěstí v tom, že jsme před svátečním návalem turistů stihli ujet. Tatry jsou opravdu moc krásné, jen to cestování bývá poněkud úmorné.
Zuzana Pivcová
17.9.2019 09:26
Jarmilko, díky, určitě by se mi tam také líbilo, já ostuda jsem nikdy v Tatrách nebyla. Nevím, jestli to ještě doženu.
Dana Puchalská
17.9.2019 09:09
Jarmilo, děkuju za článek. Ano Štrbské pleso se někdy skutečně podobá Václavskému náměstí. Když jsem tam byla já , měla jsem pocit, že jsem na výletě v Německu a ne na Slovensku. Ale je tam krásně. A na Hrebienok jsme lezli jako kamzíci. A výhled jsme si užili. Moc se mi tam líbilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA