Dopis Karlu Gottovi po takřka 55 letech
FOTO: ČTK a archiv autorky

Dopis Karlu Gottovi po takřka 55 letech

2. 10. 2019

Před několika týdny jsme zveřejnili tuto vzpomínku Zuzany Pivcové na Karla Gotta. Pokud máte i vy nějakou osobní vzpomínku na zesnulého Mistra, napište ji do komentářů anebo jako samostatný článek, abychom uctili památku jednoho z největších Čechů.

Karel Gott osobnosti
Hodnocení:
(5.1 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Krásná vzpomínka i dopis po 55 letech. Také držím pěsti, aby se mu povedlo vyhrát nad jeho nemocí.
Věra Ježková
Zuzko, to je moc hezký příběh. Také jsem měla někoho, kdo mi v podobné situaci pomohl – učitele na VŠ. To nelze zapomenout. (Ale já byla vždycky na Waldu!) :-)
Alena Vávrová
Určitě též držím spolu s vámi mistru K. G. palce i pěsti a přeji mu hodně zdraví a sil ♥ !
Anna Potůčková
Připojuji se také, Káju jsem měla ráda od malička a jsem jeho fanynka do dnešního dne! Přeji mu hodně zdraví a aby nad současnou nemocí vyhrál na celé čáře!
Jitka Hašková
Krásná vzpomínka. Také přeji KG, aby se mu podařilo vyhrát nad nemocí a mohl se těšit ze života se svou rodinou.
Hana Polednová
Zuzko, moc hezky napsáno a věřím, že se to určitě dostane ke Karlovým rukám a přečte si to. V té době, kdy Karel začal zpívat jsem byla ještě mládě, ale i tak jsem si ty jeho písničky prozpěvovala. Opravdu jsem ho měla ráda hned od začátku a miluji jeho písničky i jeho osobnost do dneška. Moc si ho vážím a přeji mu hodně zdraví a ještě hodně krásných písniček.
Dana Puchalská
Moc pěkná vzpomínka. Ano, ikdyž Karel nebyl v té době můj favorit, tak musím uznat, že to je slušný člověk. U mne v té době vítězil Walda. Byly jsme to prostě holky bláznivý, ale to k mládí přeci patří, ne? Já bych z toho dopisu byla stejně tak milé překvapená jako Ty Zuzano.
Naděžda Špásová
Zuzko, byla jsem na to podobně. Mně z toho dostala vychovatelka na intru. Ačkoli je známo, že Karel Gott není můj šálek kávy, uznávám jej jako člověka a v tom, co dokázal. Taky mu přeju uzdravení, moje sestra je na tom podobně, taky se jí nemoc vrátila. Máš krásnou vzpomínku. :-)
Soňa Prachfeldová
Zuzko, je tak milý Tvůj článek v tomto nelehkém čase pro Karla Gotta. Je to člověk s velkým srdcem , velmi statečný a pokorný. Moc mu přeji, ať se mu zdraví zlepší a ještě dlouho ať s námi pobude na tomto světě.
Marie Ženatová
Díky moc Zuzanko za velmi milou a upřímnou vzpomínku a i já mu přeji vše dobré...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%