Zloděj Rambousek
Ilustrační foto: pixabay.com

Zloděj Rambousek

13. 9. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Mě by to lákalo ,ale musela bych mít asi sebou knihy. Moc pěkné vyprávění.
Dana Puchalská
Moc se Ti to povedlo,fakt.
František MENDLÍK
Je opravu něco jiného žít normální rodinný život v civilizaci.. Děti, práce, televize, kamarádi. Ale ocitnout se v pustině, bez rádia, bez televize bez civilizace je opravdu zkouška. To jsem chtěl v té povídce naznačit. A nevěřím, že by se někdo nesnažil zahnat nudu.
František MENDLÍK
V prvních letech manželství určitě. Byl jsem dvakrát vždy týden s cizí damou, pokaždé s jinou na dovolené. A týden jsem stačil být vtipný a pozorný. Nuda se nekonala. Na konci bylo vždy překvapení. Ale po delším manželství tě žena zná jako své boty. A tu se mi vybavuje kreslený vtip. Manželé mají společnost a dva malí hoši je pozorují. A tu jeden praví:,, To musí být ale vzácná návštěva, maminka se směje tatínkovejm vtipům!"
Dana Puchalská
Super.... to ranní popelení..... a jiné.... Směju se ještě teď. :-) :-) :-)
František MENDLÍK
Myslím, že Zuzanka má pravdu. Domov přenesený do malebné přírody, plný zážitků, akcí a překvapení je pouhá iluze, hodná telenovely. Parta je parta, ale najednou zvítězí nuda, přenesená do jiného prostředí. Ti manželé se znají tak dokonale, že jeden druhého nemůže překvapit. Příběh je pravdivý od začátku do konce. I s tím Leninem. A Ivanko, jestli bys manželem vystačila týden v pustině, upřímně závidím.
Zuzana Pivcová
Myslím, že většina dnešních městských lidí by takové odloučení od vžitého způsobu života, navíc jen a jen se svým dlouholetým partnerem, nezvládla. I když někdo mi třeba bude oponovat. Pro mě např. by to byl zážitek, jenže já s nikým dnes a denně léta nežiji.
Věra Lišková
Moc jsem se pobavila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%